• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHARKIE: umístit seniory do pece chce čas, to by trvalo každému
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    PISKVOR: Dost dlho mi to trvalo..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "dobry tipy treba na umisteni senioru nekam do pece—"

Cože, do pece?
    Aha.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: ano, na tebe sem mířila ;)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Ehm, ne ze by to neslo…pokud je tam neco, na cem se da pristat (800m rovne plochy, muze byt travnata ale bylo by dobry, kdyby tam nikdo nezapomnel hrabe a bez elektrickeho vedeni nad).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: tak je to Líska a Vísky. 200 km přesně. Asi si radši objednám letadlo :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jeden zákazník mi zadal dvě zakázky v obci Líska a v obci Víska, pěkné kilometry od sebe.
    Jedno z toho spěchá, která, řekl po telefonu. Asi mu radši zavolám znovu nebo napíšu, než tam pojedu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jsem od čtvrtka nachcípanej, bez energie, nemyslí mi to.

Kdo zaměnil dva velmi podobné názvy zakázek a odevzdal dnes tu, která má deadline až ve středu, zato ještě nezačal dělat na té, kterou musí odevzdat dneska?

Hm, chtěl jsem se zavrtat do peřin a trochu se léčit. Tak nic, no.

Trubko.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TANKIE_: A to přitom pase ovce. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: jako člověk trpící na migrény bych rád řekl, že ta věta není vůbec žádný nesmysl. a jak dokáže řvát takové ostré jarní slunce...
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    VIDA: mluvim o tom, ze jestlize trva dlouho se z nich dostat, tak trva dyl i to obouvani, coz zvysuje sanci toho, ze si toho clovek vsimne, navic treba pripadnej postranni zip bude na druhy strane atd.. :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    MONIOUS: Asi takhle: jednou sem v noci přijela z práce domů s každou botou jinou. Lodičky, různě tvrdý podrážky, jedna trochu vyšší. A zjistila sem to až ráno, když sem se zase obouvala do práce. A to sem byla prosim pěkně střízlivá! Akorát zamýšlená a unavená. No.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    RANDOM_NIGHT: doufala bych, ze by sis toho taky vsimla pri obouvani :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: mívala jsem úzkosti i při svlíkání roláku. Rozhodně na sebe žádný nevezmu.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MAR_TINA: To bych umřela, než bych je sundala.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: doufám, že nebyly kotníkový
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    RANDOM_NIGHT: kozí nohy! To muselo bejt hrozný 8)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Boží. Upřímně jsem se rozesmála tvému neštěstí. Promiň a děkuju.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HOWKING: Naprosto chápu, já jsem asi půl minuty taky nevěřila, a to jsem se na to koukala.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    RANDOM_NIGHT: Nevěřím!!! Ne_vě_řím!!!! :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Než jsem vyrazila z domu, začala jsem mít hrozně divný pocit, jako by něco bylo špatně. Odjela jsem na pastvinu a vůbec jsem se nemohla soustředit na řízení, měla jsem pocit, že nabourám, a když jsem zaparkovala, naprosto jsem se rozsypala v záchvatu paniky. Seděla jsem v autě asi deset minut a snažila se přijít na to, co se děje. Prošla jsem si v duchu, co potřebuju udělat. Zamyslela jsem se, jestli nemám hlad, žízeň, není mi zima nebo horko, nepotřebuju na záchod, dost jsem spala, vzala jsem si léky atd. Všechno v pořádku. Akorát že všechno bylo úplně špatně. Ještě chvíli jsem to rozdýchávala a pak jsem vystoupila a udělala krok a podívala se dolů a zjistila, že mám obráceně boty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam