• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BAILAMARCIA: Jj, taky znám: "Hi this is Love_Dali from XY Support" :)
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    LOVE_DALI: Občas když ve volném čase zvedám svůj telefon, mám malej vteřinovej zásek, abych neřekla Hotel XY, recepce... :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LOVE_DALI: Já, když jsem nucela někomu nabízet kávu, automaticky doplňuju: "Dáte si kávu, čaj, čokoládu, nebo kapučíno?" U "zakoupit si můžete též nápoje chlazené." se už obvykle zarazím:-) Holt pět let dojíždění se Student Agency má svoje následky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LOVE_DALI: na kamarádčině svatbě jsem se představovala rodičům.
    "trissiová, firma XY, eee, totiž spolužačka z fakulty, těší mě!" :-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ILTU: Obzvlast, ked mu ludia bezne skor nadavaju. :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    XBAHNO: Víš, jak ho to potěšilo? ❤️
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    XBAHNO: To Te chválí. Až ai převezme moc, budeš mít malý puntík k dobru :).
    Ale pripombels mi, jak jsem kdysi dělal v mcd a pak jednoho dne měla spolubydlící narození. Inu začal jsem ji gratulovat, ale v půlce gratulace jsem prepl na autopilota a rozloučil se s ní jako kdyby to byl zákazník na servisu.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Právě jsem nahlas poděkoval automatu na kafe za kafe.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Fussy eater znamena ze je nekdo vybiravej v jidle.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: to první jsem si musela vyhledat...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Fussy eater approved!
    Nikoliv Pussy…
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Myslela jsem, že takový to, jak si člověk splete hrnek s kafem s vodou na štětce, se mi nemůže stát, k malování si pití neberu. Tak omyl. Zvedám se od stolu, že půjdu vylít špinavou vodu, beru do ruky skleničku, piju… oh wait!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    "Ubrousky proti poranení prádla.." What?! Obarvení..
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    LEON_KOWALSKI: bohužel. jestli ji nemá DEADSLUT, a jen o ní kvůli rýmě neví, je to asi opravdu záhada. dózu nevyčmucháš, pokud nejsi bloodhound. ale u jarní cibulky bych to docela očekávala, na to ZUZKAOU nemusí mít ani nijak extra vytříbený čich (jestli taky nemá rýmu).
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NANTHEI: nebyla tam i ta cibule?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NANTHEI:
    NELLAS:
    DEADSLUT: našla jsem ji. čili nikdo z vás ji *pufff* ve skříni nenašel.

byla v krabici vystlaný recyklátem u dveří. ve zbytečně velký krabici, v který jsem tu dózu rozhodně nechtěla transportovat. tím pádem naprosto netušim, proč jsem ji tam tedy dávala, takže jsem ji logicky nemohla najít, když tam neměla co dělat.
    KAERI
    KAERI --- ---
    TANKIE_: Díky, podívám se do bot :-) Ještě je jistá malá šance, že jsou v prádle vedle pračky (jen si vzpomenout a PAK se tam i podívat). Všem hledačům posílám tematickou písničku :-) https://www.youtube.com/watch?v=shmRqEPtOFQ&list=RDshmRqEPtOFQ&start_radio=1 A já jdu prohrabat prádlo.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Chci si odemknout ráno dveře do kanceláře, vytáhnu klíče a žádný klíč tam nepasuje. Až teprve teď si všimnu, že na klíčích visí velká plyšová kapybara a že jsou to dceřiny klíče.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ILTU: to spíš ne, asi jsem si po probuzení nesla pár věcí přes chodbu do obýváku a nevimproč jsem si brýle nenasadila a asi mi neslyšně z hromádky upadly. Nebo tam utekly. Nebo šotek.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TANKIE_: Spadly při převlékání/svlékání v předsíni?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DEADSLUT: no dneska mi zmizel makový koláček.... Ale tam je naprosto jisté kdo mi ho sežral a ke kafi po návratu z práce mi nechal jen jogurt!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam