• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARKYSHA: Nice, musíme vlkodláčeti pořádně prohlížet kapsy, až přijde sběratelský období.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALVATOR: barvit a rozesrat se na kousíčky a ty kousíčky se přilepí na oblečení:'-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARKYSHA: Ne, co to umí?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A už jste někdy vyprali kaštan?;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Čtu notifikaci:

Více informací o nové podobě tarifu PID naleznete na stránce: https://pid.cz/neplatvicnezmusis/

Mozek doplňuje, to je divný link "co naplat víc nezmůžeš", podezřele upřímný.
    Ehm. "neplať víc než musíš" to je víc business titulek
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    zato klubko zahradnického provázku... tomu se sice taky nic nestane, ovšem rozpétat tu bondáž... :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: a sušička a kupovat 4vrstvé kapesníky, protože ty projdou pračkou bez ztráty kytičky :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: ne ze bych to zminoval kuli necemu konkretnimu... ale na vyprane papirove kapesniky dobre funguje takovej ten odchlupovaci valecek kdyz chovate kocku :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: máš o ponožku méně v prádle a o kapesník více rovnoměrně rozprostřený po celé várce? :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nenoste nikdy do kose na pradlo ponozky A zaroven do kose na odpadky papirovy kapesnik.
    myslim ze uz mate vsechny indicie...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: a do haje, mliko! :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    KURE: v mám případě smutně stálo celou noc na nočním stolku. ;-)
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: kde skončilo mléko?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Tri ukoly: odnest mliko do lednicky, vytisknout na tiskarne jeden papir a jeden papir odnest do skartovacky.
    Dve zjisteni: do dveri lednicky papir nacpat uspokojive nejde, a skartacni box na prilozeni cipu papiry nevydava.
    Jeden zaver: opravdu potrebuju dovolenou!
    ILTU
    ILTU --- ---
    LOVE_DALI: Táta se představoval jako půjčovna vzducholodí 😍
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LOVE_DALI: no a jak vyděšený lidi jsou, když se jim představím Markysha, Městský soud, trestní oddělení :-)))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KAERI: Heh, když jsem byl na škole, tak si táta občas ode mě půjčil telefon.
    Mno, a já tou dobou měl zalibu v tom, že jsem se představoval třeba jako Finanční úřad, nechal chvilku překvapení, a pak se samozřejmě reálně představil.

Mno... oni jednou doopravdy volali a chtěli tátu.
    Finančák zjebal tátu -> táta zjebal mě... :D
    KAERI
    KAERI --- ---
    Když jsem dělala v korporátu, dovolala se mi "babička Maruška" (nikoli moje). Ani trochu ji nezmátlo, že jsem na hned po zvednutí telefonu vychrlila klasické: "Hello, *název firmy*, *název oddělení*, *jméno* speaking, how can I help you?" Nenechala se vyrušit, prostě mi k narozeninám své vnučky popřála a když jsem jí hezky poděkovala za přání, ale vysvětlila, že si spletla číslo, docela dobu se mi to snažila vymluvit, protože přece volá, aby mi popřála k narozeninám, které má její vnučka Dáda, a že já nejsem Dáda a nemám narozeniny, je vedlejší. (mluvila souvisle, zmateně nezněla, spíš měla fixní představu a odmítala z ní uhnout).
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak to nebyl firemní adventní knižní bizár...
    ale jen bazar. zklamaní.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ATUARFIK: TRISSIE: Kdysi dávno jsem pracoval pro společnost Tiscali. Po několika dvanáctihodinových šichtách jsem doma zvedl telefon a samozřejmě se automaticky představil Nofnak Tiscali.
    Chvíle zaraženého ticha.. Povídám, totiž jen Nofnak bez Tiscali.
    Na druhé straně se ozvala slečna Vonásková z callcentra Tiscali, která chtěla nabídnout našim nějaký dial up tarif.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Ne, fakt na ty reklame v autobuse neni napsano, ze zhebnout jde, i kdyz se telo brani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam