• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ILTU: tak ona to sranda je :-)))
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: Promiň, ale... 🤣🤣🤣
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska mozkový error jako hrom. Snad už je to vrchol. Zaspala jsem a letěla na vlak. Chtěla jsem se svléknout a zjistila jsem, že mám jenom podprsenku, to je jak zlý sen! V práci mám pončo, tak v něm sedím a na jednání mě zastoupí kolegyně:-)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MAR_TINA: přesedlali jsme na drahe kameni... 😀
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MAR_TINA: nepřestali :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A vy jste všichni se sbíráním kamenů po školce přestali?
    Ptám se pro kamarádku.

(náhodná fotka z místa, kde zrovna sedím)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: geoložka! Neplést.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MAR_TINA: kamení byl ve školce denní standart, naše malá geodetka
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Z_RYBY_KOST: Pozor na to, finanční úřad teď bude víc zaklekávat na ty, co by chtěli prát špinavé peníze.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    MAR_TINA: ale peníze jsou po vyprání v pračce takové...no prostě hezky vyprané :)
    Někdo mi kdysi tvrdil, že pak na takové bankovky už nefunguje ta kontrolní fixa. Nevím, snažila jsem se ty vypraný bankovky vždycky rychle utratit :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: ne, ale kámen, kartáč na mytí kol, různé peníze, účtenky...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARKYSHA: Nice, musíme vlkodláčeti pořádně prohlížet kapsy, až přijde sběratelský období.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALVATOR: barvit a rozesrat se na kousíčky a ty kousíčky se přilepí na oblečení:'-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARKYSHA: Ne, co to umí?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A už jste někdy vyprali kaštan?;-)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Čtu notifikaci:

Více informací o nové podobě tarifu PID naleznete na stránce: https://pid.cz/neplatvicnezmusis/

Mozek doplňuje, to je divný link "co naplat víc nezmůžeš", podezřele upřímný.
    Ehm. "neplať víc než musíš" to je víc business titulek
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    zato klubko zahradnického provázku... tomu se sice taky nic nestane, ovšem rozpétat tu bondáž... :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: a sušička a kupovat 4vrstvé kapesníky, protože ty projdou pračkou bez ztráty kytičky :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: ne ze bych to zminoval kuli necemu konkretnimu... ale na vyprane papirove kapesniky dobre funguje takovej ten odchlupovaci valecek kdyz chovate kocku :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: máš o ponožku méně v prádle a o kapesník více rovnoměrně rozprostřený po celé várce? :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nenoste nikdy do kose na pradlo ponozky A zaroven do kose na odpadky papirovy kapesnik.
    myslim ze uz mate vsechny indicie...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam