• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Holila sis svoje packy? :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Šla jsem s ním ještě něco dělat dozadu a nechala jsem ho tam, že jo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Kde?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TAPINA: Našel se! :D Kouzlo Nyxu zafungovalo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Postrádám v práci tichý holicí strojek na kočičí tlapky, který jsem prokazatelně včera měla v ruce. Sílí moje podezření, že jsem ho nedopatřením vyhodila do koše. Popelnice vyvezli dneska ráno.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    NAMATHUR: Ja s ekg samolepkama na elektrody.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MORGYSZ: fpoho, odešel jsem s kapačkou ;)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MORGYSZ: ono se to deje i personalu :) jednou jsem byl za tatou v nemocnici, ochazim, lezu do vytahu s nejakym doktorem, kratce pokecame jakoze

'za kym jste byl?'
    'za tatou, pan xxx, lezi na neurologii'
    'jo vim, mame o nem na odpoledne poradu. byl jsem za nim rano, ted jdu na obed a jeste se tam pak zastavim.'

tak jsem se zvolna prokecali az ven z baraku, dojdeme k prvnimu semaforu... a jak v grotesce se oba ve stejny okamzik koukneme dolu na ty navleky, na sebe, povzdychneme si a jdeme zpatky :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILTU: Ona ta blbka tlamu nezavře, ale za dveřmi zvenku ani nemukne. To když odemykám, to se může zbláznit, že mám pohnout :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Známým takhle spal jezevčík na rohožce. Blboun ani nezaštěkal.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Po mém příchodu domů kočka vždycky vyleze na chodbu, někdy se vrátí hned, někdy na mě počká v mezipatře a vracíme se spolu.
    Tentokrát vylezla, sundávám bundu a vidím koutkem oka černou smouhu. Takže v pohodě, zavírám dveře, zouvam se a... doma je nějak ticho. Otvírám dveře a mírně vyčítavě se tvářící kočka vchází domů.
    Tentokrát jsem si to uvědomila dost rychle.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Chodím jednou týdně cvičit a věci si nosím ve velkém batohu. Pečlivě jsem si tedy jako obvykle zabalila velký batoh, přendala do něj z malého batohu mobil, peněženku a čtečku a vyrazila. Na místě jsem zjistila, že jsem si z reflexu vzala malý batoh, takže sice nemám boty a pití, ale zato mám tolik potřebné mochi koláčky a impregnaci na pohorky, protože jsem z malého batohu sice vyndala všechno podstatné, ale nákup ze včera jsem v něm nechala.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    AUDIAC: To se mi stalo cestou z krevního centra předposledně. Vykročím si s úsměvem ze dveří a jsem skoro u přechodu, když jdou proti mě dva doktoři a jeden říká, zapomněla jste návleky! :D
    Ty moje byly teda modré.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GREATDRAKE: lepsi je imho nebyt debil a chapat ze nazev "vterinove lepidlo" skutecne odpovida popisu produktu :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ERRTU: Občas si říkám, že je dobré být modelář a mít doma debondér .)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MORGYSZ: malem jsem skoncil na pohotovosti kdyz jsem podobne zkousel vytlacit vterinove lepidlo.
    ano, takove to kde musite tu cepicku ustrihnout. pochopitelne rupla cela tuba podel.
    nastesti se mi povedlo prsty oddelit, zbytek dne jsem stravil sloupavanim vrstvy lepidla i s vrchnim milimetrem kuze a nebolet to jako prase tak jsem mohl dva tydny pachat dokonaly zlocin...

trumfnul to pak znamej kteremu nesel otevrit vterinak tak to zkusil... tramtarara... zubama!
    "mhe to vhlithlo do drhky, nemuhu otevhit levou phulku! dhelete nhecho!"
    nemohli jsme. lezeli jsme pres sebe smichy.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Přišla za mnou dcera do práce, byl docela rumrajs, máme tam takovou komůrku, tak si tam dcerka vlezla s mobilem. Konec pracovní doby, sbalím se, pozdravím a jdu na vlak. Vedoucí za mnou vyběhla: "Počkej, vždyť jsi tu zapomněla dceru":-))) No a prý na ní málem zapomněla taky, chudák, kdybychom jí tam zamkly.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Online schůzka, kolega píše: "Omlouvám se, musím se přebalit."
    Sice máme dost vysoký věkový průměr, ale tak zle na tom nejsme, jen se potřeboval přepojit na jinou schůzku.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Standardní ranní rutina, odvedu malýho do školky, zamávám mu do okna, jdu na zastávku… a až tam si všimnu, že mám pořád na nohou sytě červený návleky ze školky.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    No jako býval jsem náměsíčný... a šel jsem spát někdy ve 4:20 ráno, v 7:10 jsem měl budíka na buzení dcery a prý jsem jí přišel do pokoje, dal jí telefon s budíkem na oblíkání a odchod a zeptal jsem se: "Máš tady pana Macinku?"
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    FAT: jednou od nás po vydařené návštěvě odešla kamarádka s jednou takovou tou jen látkovou papučkou v botě a zjistila to až cestou, když ji něco pořád tlačilo a sundala tu botu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam