• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    No jako býval jsem náměsíčný... a šel jsem spát někdy ve 4:20 ráno, v 7:10 jsem měl budíka na buzení dcery a prý jsem jí přišel do pokoje, dal jí telefon s budíkem na oblíkání a odchod a zeptal jsem se: "Máš tady pana Macinku?"
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    FAT: jednou od nás po vydařené návštěvě odešla kamarádka s jednou takovou tou jen látkovou papučkou v botě a zjistila to až cestou, když ji něco pořád tlačilo a sundala tu botu...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PISKVOR: eee, neeee, myslel jsem spis obslouzit ty lidi, co chtej taky co nejpozdejsim spojem z Lysy a Brodu do Kolina:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HAR4NT: Jako že "abychom dopravně obsloužili Lysou, Český Brod a Velim, musí to všechno odjíždět v rozpětí pěti minut"? Zajímavé. (Včera jsem se zase málem nachytal)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Koupila jsem sobe nové oční kapky. Chci zakapnout oko, tak scvaknu obal jednou, podruhé, potreti a nic!
    Uz se rozciluju, co mi to prodali za smejd za 4 kila, vzdyt je to vyschle, krucinal!!

No, napadlo by někoho (aka Morgysz), sejmout z kapatka plastovy deklik....?
    FAT
    FAT --- ---
    Až se mi k tomu nechce přiznat, ale nešť...
    Asi před 3 týdny jsem si koupil nové boty. Mám rád boty od VASKY, tak jsem si koupil jejich kotníkové barefooty s kožešinovou vložkou. Krásně skvělé boty. Jak přišly, tak s nimi hned domů a vyzkoušet. Jasně, šly mi dost "na fest" a ve špičce to bylo utrpení.
    Jo, jasně, je tam ta kožešina, nediv se, musí se to slehnout. Podruhé stejný pocit, i potřetí. Pořád ten tlak...
    Když jsem si je chtěl vzít počtvrté, tak jsem si řekl, že je naimpregnuju. Sprej do jedné ruky druhou, ano, vrazit do boty! Ejhle! Co to tam...
    Ano, já blb zapomněl na to, že do bot se dává papírová vycpávka špičky.
    A od té doby mi jsou naprosto skvěle!
    😆
    NEI
    NEI --- ---
    V aplikaci kalkulačka budík nenařídíte.
    ALEA
    ALEA --- ---
    RANDOM_NIGHT: Já bych si dala liskový oříšek… a taky bych ho měla tendenci vidět i tam, kde není.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    RANDOM_NIGHT: toto se líbí uživateli Politbyro
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Chtěla jsem rozlousknout lískový oříšek. Byl to šutr. Vůbec nevypadal jako lískový oříšek.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAKOBYLKA_: Tohle mám „usnadněný“ tím, že na otázku kolik mi je nedokážu obvykle odpovědět, kontruju otázkou, co je za rok, a pak to počítám.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Denne mluvim vetsinu pracovni doby temer vyhradne anglicky, ale ze na dotaz, kolik mi je let, ze me vypadne: “Jsem 43,” to povazuju za ultimatni ulet.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PISKVOR: jasneze to delaj naschval kvuli dopravni obsluznosti...:)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Trochu jiný error než obvykle: Jsem si vždycky myslela, že se automyčka nespustí, když tam špatně najedete.... když ale projely trysky nebezpečně blízko mého levého okýnka a pak se začalo auto houpat, tak můj mozek začal vyhazovat pojistky a neuměl vyhodnotit, jestli zachovat klid nebo propadnout panice. Nakonec mi vygooglil telefon na benzínku a donutil třesoucí se ruku zavolat a byla jsem zachráněna. Dobrodružství všedního dne!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    "Do tomboly na pleš"

Eee, čo? Aha, na ples. Asi fakt potrebujem tie brýle na čítanie.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PAKOBYLKA_: Dělají to naschvál, na Masaryčce stojí dva vlaky na Kralupy (jeden přímo podél Vltavy, druhý oklikou přes Kladno), a TŘI vlaky na Kolín: každej staví v jiných stanicích.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TRISSIE: tak to je jasný, přece si mu tam nebudou bajkeři jezdit kupovat starožitnosti, to by tak hrálo :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    proč si někdo, kdo prodává starožitnosti, dá do názvu webovek, že nesnáší motorkáře???

Obchod - antikbajer
    https://www.antikbajer.cz/
    antibajker nebo antikbajer, baba nebo sníh :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    to mi pripomina pravidelne mozkove errory kdyz jsem bydlel jeste na vinohradech. jak zacaly zony v centru tak se na dvojce nahle nedalo parkovat. resp kdyz jsem zaparkova do vzdalenosti do jedne zastavky tramvaje od baraku, tak jsem to mel pod nosem.

jenze... kdyz takhle to auto nekde nechate dva tydny, tak nasledne obchazite sve bydliste v rozsirujicich se kruzich a hledate a doufate. favorit samozrejme nemel central takze ani varianta ze si "bliknu" nebyla ve hre. navic jsem si nebyl sto zapamatovat spzku, takze v rannich hodinach bylo mozno spatrit podivne hubene individuum ktere se plouzi ulicemi a snazi klicema odemknout nahodne potkane bezove favority :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A to samé auto, jen dnešní den. Jdu z pošty do kanclu kolem zaparkovaných aut. Říkám si, že někdo má stejný auto jako já, stejně pěkný. .... To bylo moje, jsem ho málem zapomněla u pošty a šla pěšky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam