• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: jdu do domu (činžák), na schodech kocour, pohladím ho a odemknu a jdu do bytu. Wait! No, děti zase nevnímaly, když šly domů, tak kocour šel na výlet a dovrším to já.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Před nějakou dobou jsem si za boha nemohl vzpomenout, jak se jmenuje fén, a jediný co jsem vymáčknul ze svýho chorýho mozku byl "inverzní vysavač". A ono se to uložilo.
    #FML!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A když chcete využít končící voucher, je dobré si ho s sebou vzít. Věřte mi.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Jsem ve městě mimo domov a potřebuji jet mhd. Koupila jsem si lístek, automat mi jej vytiskl, odebrala jsem jízdenku a pěkně nahlas poděkovala. No nemáš za co, koloušku.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ILTU: nasa retrieverka taky, ani nepipla :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Holila sis svoje packy? :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Šla jsem s ním ještě něco dělat dozadu a nechala jsem ho tam, že jo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Kde?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TAPINA: Našel se! :D Kouzlo Nyxu zafungovalo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Postrádám v práci tichý holicí strojek na kočičí tlapky, který jsem prokazatelně včera měla v ruce. Sílí moje podezření, že jsem ho nedopatřením vyhodila do koše. Popelnice vyvezli dneska ráno.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    NAMATHUR: Ja s ekg samolepkama na elektrody.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MORGYSZ: fpoho, odešel jsem s kapačkou ;)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MORGYSZ: ono se to deje i personalu :) jednou jsem byl za tatou v nemocnici, ochazim, lezu do vytahu s nejakym doktorem, kratce pokecame jakoze

'za kym jste byl?'
    'za tatou, pan xxx, lezi na neurologii'
    'jo vim, mame o nem na odpoledne poradu. byl jsem za nim rano, ted jdu na obed a jeste se tam pak zastavim.'

tak jsem se zvolna prokecali az ven z baraku, dojdeme k prvnimu semaforu... a jak v grotesce se oba ve stejny okamzik koukneme dolu na ty navleky, na sebe, povzdychneme si a jdeme zpatky :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILTU: Ona ta blbka tlamu nezavře, ale za dveřmi zvenku ani nemukne. To když odemykám, to se může zbláznit, že mám pohnout :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Známým takhle spal jezevčík na rohožce. Blboun ani nezaštěkal.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Po mém příchodu domů kočka vždycky vyleze na chodbu, někdy se vrátí hned, někdy na mě počká v mezipatře a vracíme se spolu.
    Tentokrát vylezla, sundávám bundu a vidím koutkem oka černou smouhu. Takže v pohodě, zavírám dveře, zouvam se a... doma je nějak ticho. Otvírám dveře a mírně vyčítavě se tvářící kočka vchází domů.
    Tentokrát jsem si to uvědomila dost rychle.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Chodím jednou týdně cvičit a věci si nosím ve velkém batohu. Pečlivě jsem si tedy jako obvykle zabalila velký batoh, přendala do něj z malého batohu mobil, peněženku a čtečku a vyrazila. Na místě jsem zjistila, že jsem si z reflexu vzala malý batoh, takže sice nemám boty a pití, ale zato mám tolik potřebné mochi koláčky a impregnaci na pohorky, protože jsem z malého batohu sice vyndala všechno podstatné, ale nákup ze včera jsem v něm nechala.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    AUDIAC: To se mi stalo cestou z krevního centra předposledně. Vykročím si s úsměvem ze dveří a jsem skoro u přechodu, když jdou proti mě dva doktoři a jeden říká, zapomněla jste návleky! :D
    Ty moje byly teda modré.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GREATDRAKE: lepsi je imho nebyt debil a chapat ze nazev "vterinove lepidlo" skutecne odpovida popisu produktu :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ERRTU: Občas si říkám, že je dobré být modelář a mít doma debondér .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam