• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KOMPAS:
    pěšák: "yes! přežil jsem přes celé bitevní pole a teď mě král za odměnu jmenuje rytířem?"
    král: "budeš moji novou královnou. gratuluji, drahá!"
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Čtu v šachové učebnici "we recapture with our c or e pawn" a přemýšlím, který z pěšců je ten "core pawn".
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    a ráno jsem se na poslední chvíli zastavil před tím než jsem vyplivnul zubní pastu do popelníku.
    nějaké náročné je to jaro letos.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ten cár papíru ke mě hnal průvan přes celý obývak tak sugestivně, že jsem leknutím zvedl nohy ze země v domění, že ke mě běží po zemi přerostlá stonožka...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Náhodou, na školkové dítě máš super slovní zásobu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ADELHAIDA: navíc - kdo ti dokáže že to nebylo schválně, že to je tvůj nový styl pro daný den, hmmm?! :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADELHAIDA: ve školce se chybičky v obouvání ještě tolerují
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Obula jsem si každou botu jinou a přišla na to až ve školce. Nedosti tomu, snažila jsem se rozepínací botu vyzout a vyzouvací rozepnout.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Po konzumaci červené řepy je normální, že má člověk nejakou dobu červenou moč. Ale pokaždé se zvládnu hrozně vyděsit.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Asi dve minuty jsem se snazila sundat vicko, ktery tam NEBYLO!
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    "Neotáčej solí v mých ranách." Tohle ze mě vypadlo.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    LAMIE: škola a práce (a syn má závody příští týden).
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    FONTAN: Proč tam prostě nezůstanete??
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    tak dneska jsem si chtěla vzít žvýkačku, ale uvažuju, že se nejdřív napiju, protože pít na žvejku je nepříjemný. Tak si naleju vodu a hodím si automaticky žvýkačku do pusy jako tabletu a chystám se jí zapít.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    FONTAN: My takhle odjeli první týden v únoru na Tenerife... ačkoliv ty prázdniny má mládě až první týden v březnu...

Chtěli jsme něco na jarní prázdniny v roce 2026... jenže jsme se blbě podívali. Letenky jsme koupili na první týden v únoru.... postupně jsme si správně zabookovali i ubytování a auto...

Mno, ale že nejsou prázdniny, jsme zjistili až někdy v listopadu. Naštěstí škola nedělala problémy a odjeli jsme.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    bydlim tam sedmnact let. sedmnact let vim ze dvere se oteviraji "sem".
    vcera jsem pet minut lomcoval vstupnima dverma smerem "tam" a vztekal se kdo vymenil zamky.
    ILTU
    ILTU --- ---
    FONTAN: Zkus to hodit do Cestujeme s dětmi.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    dneska jsem odcházela z lekce jógy tak v zenu, že jsem až v půlce cesty zjistila, že mám podezřele prázdné ruce a v zenu se vrátila zpátky pro tu jogamatku...
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    TRISSIE: a já jsem se šla podívat na svůj hotel, jestli je opravdu na správný dva dny...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FONTAN: obsedantně jsem šla zkontrolovat, jestli naše rezervace je fakt na příští týden!
    (je. a je to moje noční můra, že něco zarezervuju takhle blbě)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam