• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    mam jeden s reklamou

jsem myslim docela pozorny

v prosinci jsem zacal shanet ubytovani na jarni prazdniny

bylo to uz docela pozde, takze se mi nedarilo najit nic moc vyhodne

poptaval jsem postupne asi 5 ubytovani pres cestovku nev dama

nakonec vyslo jedno v Korutanech... za 33 000 na tyden. bylo to hodne, ale rikal jsem si, ze chci detem doprat Alpy

potvrdil jsem jejich nabidku, podepsal jejich smlouvu zaplatil zalohu, zaplatil doplatek

zena byla nachcipana, takze jsme odjeli az v nedeli. s pani v korutanech jsem mluvil a rikala, ze neni problem (zde jsem preslechl dalsi varovani)

v nedeli jsme ve 12 vyrazili

krasna cesta - prazdne silnice

v 18:00 jsme byli na miste

et voila

zajezd je az na dalsi tyden jarnich prazdnin, takze nemame zadne ubytovani.

mesto je pry uplne preplnene a v podstate skoro zadna kapacita neni

mila pani majitelka naseho ubytovani z budoucna nam nachazi nahradu pobliz a ja vyplaznu dalsich 1400 eur za ubytovani

no riste si proste uz dam fakt pozor na to, ze 14. - 21. 2. je neco jineho nez 21. - 28. 2.... a holt kdyz to potvrdim nekolikrat, tak si na cestovce nevezmu lautr nic

=====

kdyby vas to dojalo a zaroven nemeli plan na pristi tyden, tak si tam muzete zajet misto nas - chtel bych za to o 15 000 mene, nez to stalo me - tj. 18 000. nechcete nekdo?

[Rakousko -Korutany - jarni prazdniny od 21. 2. - 28. 2.]
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: s roboty všeho druhu se hodí být zadobře :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: jdu do domu (činžák), na schodech kocour, pohladím ho a odemknu a jdu do bytu. Wait! No, děti zase nevnímaly, když šly domů, tak kocour šel na výlet a dovrším to já.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Před nějakou dobou jsem si za boha nemohl vzpomenout, jak se jmenuje fén, a jediný co jsem vymáčknul ze svýho chorýho mozku byl "inverzní vysavač". A ono se to uložilo.
    #FML!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A když chcete využít končící voucher, je dobré si ho s sebou vzít. Věřte mi.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    Jsem ve městě mimo domov a potřebuji jet mhd. Koupila jsem si lístek, automat mi jej vytiskl, odebrala jsem jízdenku a pěkně nahlas poděkovala. No nemáš za co, koloušku.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ILTU: nasa retrieverka taky, ani nepipla :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Holila sis svoje packy? :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Šla jsem s ním ještě něco dělat dozadu a nechala jsem ho tam, že jo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Kde?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TAPINA: Našel se! :D Kouzlo Nyxu zafungovalo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Postrádám v práci tichý holicí strojek na kočičí tlapky, který jsem prokazatelně včera měla v ruce. Sílí moje podezření, že jsem ho nedopatřením vyhodila do koše. Popelnice vyvezli dneska ráno.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    NAMATHUR: Ja s ekg samolepkama na elektrody.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MORGYSZ: fpoho, odešel jsem s kapačkou ;)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MORGYSZ: ono se to deje i personalu :) jednou jsem byl za tatou v nemocnici, ochazim, lezu do vytahu s nejakym doktorem, kratce pokecame jakoze

'za kym jste byl?'
    'za tatou, pan xxx, lezi na neurologii'
    'jo vim, mame o nem na odpoledne poradu. byl jsem za nim rano, ted jdu na obed a jeste se tam pak zastavim.'

tak jsem se zvolna prokecali az ven z baraku, dojdeme k prvnimu semaforu... a jak v grotesce se oba ve stejny okamzik koukneme dolu na ty navleky, na sebe, povzdychneme si a jdeme zpatky :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILTU: Ona ta blbka tlamu nezavře, ale za dveřmi zvenku ani nemukne. To když odemykám, to se může zbláznit, že mám pohnout :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    NELLAS: Známým takhle spal jezevčík na rohožce. Blboun ani nezaštěkal.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Po mém příchodu domů kočka vždycky vyleze na chodbu, někdy se vrátí hned, někdy na mě počká v mezipatře a vracíme se spolu.
    Tentokrát vylezla, sundávám bundu a vidím koutkem oka černou smouhu. Takže v pohodě, zavírám dveře, zouvam se a... doma je nějak ticho. Otvírám dveře a mírně vyčítavě se tvářící kočka vchází domů.
    Tentokrát jsem si to uvědomila dost rychle.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Chodím jednou týdně cvičit a věci si nosím ve velkém batohu. Pečlivě jsem si tedy jako obvykle zabalila velký batoh, přendala do něj z malého batohu mobil, peněženku a čtečku a vyrazila. Na místě jsem zjistila, že jsem si z reflexu vzala malý batoh, takže sice nemám boty a pití, ale zato mám tolik potřebné mochi koláčky a impregnaci na pohorky, protože jsem z malého batohu sice vyndala všechno podstatné, ale nákup ze včera jsem v něm nechala.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    AUDIAC: To se mi stalo cestou z krevního centra předposledně. Vykročím si s úsměvem ze dveří a jsem skoro u přechodu, když jdou proti mě dva doktoři a jeden říká, zapomněla jste návleky! :D
    Ty moje byly teda modré.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam