• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HRAFNAIN: ....jo.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GIRAFFKA: jakože ne naruby?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ADELHAIDA: na tema sesityma rozparkama vzdycky zasnu v mhd...to to tem lidem neni divny? V obchode jim to nereknou?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: ty nejsou v ikee, ale maj v lidlu. Pak uz je jedina zrada mit perinu 200x220 a oblict ji spravnym smerem.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ILTU: To mi připomnělo (o hodně mladší) kolegyni. Přišla v nádherným kabátě, moc jí slušel. Tak jí ho chválím a ona, že je skvělej, ale že nemá kapsy. Namítnu, že přece kapsy má, že je vidím. No prej jsou to jen falešný kapsy. Kouknu zblízka, vezu nůžky a zašitý kapsy rozstřihnu. Ta měla radost:-)

Samozřejmě měla taky sešitej rozparek, tak jsem jí ho taky rozstřihla a po kontrole cedulky s materiálem jsem ji pro jistotu ještě poučila, že s ohledem na vysokej podíl vlny kabát nemá prát v pračce, ale dávat do čistírny, což nevěděla. Jako, udělala jsem hned tři dobrý skutky, ale připadala jsem si stará:-D
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    omg, nevšimnul jsem si, že nepracuji s barvami ans souborů...

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SEDELAVLOKALE: Děkuji za důvěru ve mě vloženou, ale v tomhle mám zrovna praxi naprosto nulovou :⁠-⁠)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    SALVATOR: hele da se to dole zalozit, kdyby bylo potreba :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SALVATOR: tak ty ses prace vseho druhu, si usijes 😁
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MONIOUS: Jenže my na to nemáme povlečení :⁠-⁠D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    SALVATOR: mam tady jednu navic :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MONIOUS: Omg, to potřebuju, konečně dost dlouhá peřina!
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    mam novou perinu, a uz asi mesic premejslim, jak je mozny, ze se mi tak strasne zdrclo povleceni, ze se mi do nej ta nova nevejde. Kdyz sem tu postel prevlikala, tak se to dokonce este zhorsilo a perina vylozene couhala dole prostredkem ven, takze sem ji musela zalozit. jako jo, neni to uplne novy povleceni, ale ze by se zdrclo takhle strasne? nebo sem ho omylem vyprala na vyvarku?

tak ne. Ikea zacla prodavat 220 cm dlouhy periny....
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    DEADSLUT: takže až tě venku popadne hlad, prostě rozerveš kabát :))
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ILTU: můžu tě uklidnit, ani třikrát zkontrolovat občas nestačí. Jeden kabát prostě mam cinkavej, protože jsem odmítla srát se s tim znova. Holt někdo spoří do matrace, já mam uložený v kabátu cca tři kačky na nouzovej rohlík.
    ILTU
    ILTU --- ---
    Než si zašijite kapsu u kabátu, je dobré zkontrolovat, ideálně DVAKRÁT, jestli nezůstalo něco v podšívce.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    čistila jsem včera ředkvičky na salát.
    kořínky na prkýnko, ředkvička do misky na kompost. kořínky na prkýnko, ředkvička do misky na kompost, a tak dále, dokud mi nepřišlo divný, že ředkvičky na čištění ubývaj a očištěný ředkvičky nějak nepřibývaj!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Tak do Ohře.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TAPINA: no co, byl to kámen v hubě? Byl.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska mi jdou v práci překlepy
    "odstranění hubního kamene"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam