• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: "Cítím se opominut."

NELLAS
    NELLAS --- ---
    NANTHEI: A Steinbeck.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ELIZHANNAH: a přitom o myších píšou zásadně kočky, to dá rozum.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ATUARFIK: až teď jsem si všimla, že tam je E! Jak čtu o myších, je mi jasné, že o nich musí psát jedině PLCH.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Čtu to zatím jen tady a říkám si, jestli ty chudinka někdo barví nebo co...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    AXTHEB: KURE: Ono moc nepomohlo ani to, že po přečtení příspěvku můj mozek usoudil, že autor je PLCH.
    KURE
    KURE --- ---
    ATUARFIK: mě vubec nenapadlo že by mohl myslet zvířata :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vyhláška č. 248/2018 Sb., o požadavcích na náboje, kvasný ocet a droždí??? to se na tom ministerstvu zemědělství fakt už ale posrali!

a nebo ne, no, hned napočtvrtý jsem to dešifrovala správně :-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ATUARFIK: Tu jsem poradil já a stejně si nejsem jistý, jaké myši shání.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Říkám si, týjo, jak moc barevné varianty existují? Bílé, to je jasné, to má každý zverex, pak možná šedá, hnědá, nějaké odstíny toho a kombinace...
    Došlo mi to, až když mu někdo poradil Alzu.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nechala jsem si cestou nahoru na schodech krabici, že ji cestou dolů vezmu s sebou. Jdu dolů, v cestě krabice, a jo! – ale já jsem chytrá holka, přece se teď nemusím ohýbat, když ji můžu vzít, až budu za ní. Tak jsem protáhla krok, abych ji překročila, a zjistila jsem, že zas tak chytrá holka nejsem, protože jsem zapomněla zohlednit výškový rozdíl dalšího schodu.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Odjeli jsme na velikonoční dovolenou do hezké útulné chatičky na okraji horské vísky. Před ojdezdem jsem začala číst (a nedočetla, protože jsem nechtěla tahat moc papírových knih) horor o strašdelném domě plném nedobře naladěných duchů. Odpoledne jsem si dala věci do šuplíků komody, zavřela je a šla si po svých. Večer koukám, šuplíky jsou vystrčené. Sice mě v souvislosti s četbou samozřejmě napadlo, že je to paranormální jev a všechno, ale ještě jsem se tomu zasmála a našla racionální vysvětlení. Jenže pak jsem se začala převlékat a najednou zničehonic, ve vteřině, všechna světla zhasla a před očima černočerná naprůhledná tma. To už jsem se teda lekla dost a mozek se rozběhl na plné obrátky. Navíc úplně hrobové ticho, nikdo z rodiny leknutím neječí, že oni je ti duchové dostali??? Rychle si přetáhnu mikinu a triko zpátky a... budiž světlo. Protože, kámo, když si přetáhneš přes hlavu zároveň tlustou mikinu a černé triko, tak se nediv, že se ti zatmí před očima...
    ILTU
    ILTU --- ---
    PAKOBYLKA_: Tak neoschnul, ne? ☺️
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ERRTU: Neni, je to hrozně organizačně schopná osoba a má sebekázeň a tak :)))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: tak jasne, vzdyt jsi ADELHAIDA :)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    To takhle rozklepnu vajíčka na pánev a jdu je uklidit do ledničky. I s tou pánví. Plato s vajíčkama leží na lince.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Tam nahore ve spajzu, tam, kde mame prazdny potravinovy sacky, tak presne tam jsem ted nasla zbytek syra, kterej jsem odpoledne strouhala na spagety. V sacku. Aby neoschnul. Pekne vedle houbicek na nadobi. Achjo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DR_NIKITA: já se kdysi podivoval že na sebe v první světové vypouštěli bastard gas...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Bavíme se s mužem o sousedni dodávce. Říkám, že jsou to Francouzi. Upozornil mě, že jsou to Rakušáci, třebaže jejich poznavacka začíná FR...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    " Mustard base sauce" ne " Masturbate sauce" Lenko!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    listovala jsem střihama džínů
    a četla jsem: 312™ Shaming Slim Jeans
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam