• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    "Vyhledejte archeologa ve svém okolí již dnes!"
    Tvl zas tak stará nejsem.

Alergologa...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Pokud si chcete zkontrolovat, jestli má železo vliv na zdraví nehtů, nepomůže vám, když do vyhledávače napíšete iron nails.
    KAERI
    KAERI --- ---
    NAMATHUR: Zuzan! :-D
    ALEA
    ALEA --- ---
    NAMATHUR: Já vyloženě dogu ještě na klíně neměla, ale spoustu velkých psů ano. Dokud nedrtí svou vahou křehkou babičku nebo neshazuje malé dítě, tak jsem z psů nadšená a drbu ráda.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ALEA: OT mám pocit, že touto představou trpí všechny dogy (tedy dogy ne, ale všichni kolem:) ) Minimálně Beruna, Zuzana, Zuzan i Bjuda /OT
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BERUSKA_CA: no, když se ti doga kouká z dvaceti centimetrů do obličeje, tak se těžko loudilovi odepírá 🙂
    (k mé velké radosti jsem seděl na kraji přímo v Lordově dosahu)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LEON_KOWALSKI: A kouka takovym tonem, ze ti strach nedovoli mu ten parek uprit? ♥️
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEA: mámina kamarádka měla obrovskou dogu, ta doga, když šly někde kolem zahrádky k restauraci, tak měla neodolatelnou chuť lézt lidem na klín:-) Myslím, že to pro většinu byl dost šok:-)
    ALEA
    ALEA --- ---
    Teď se mi stýská po Fí... Kamarádka mívala doma bullmastifa, tak 40 kilo +
    Psina se jmenovala Fifinka a žila v přesvědčení, že je malé zvířátko, co se chová na klíně. Já nejsem moc vysoká, Fífa na mém klíně si mohla položit hlavu na mou hlavu, když jsme obě seděly vzpřímeně.
    Měla SVOJE křeslo, kde jsem taky ráda sedávala a jako kompromis jsme tam seděly/ležely obě propletené jak preclík.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ILTU: Ještě měl jednu specialitu když somroval. Náš pes, když si sedne a loudí, tak je dole pod deskou stolu. Lord když přišel ke stolu zkoušet jestli z nás nevyrazí kus párku, nebo rohlík, tak měl hlavu stejně vysoko, jako my co seděli u stolu 🙂
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    mne se jednou zákazních ptal, jestli se nebojím pejsů, já nadšeně, že chci hladit při práci pejsky, on že jsou větší a pak mě ze všech stran lisovali 4 leonbergři. :)))
    ILTU
    ILTU --- ---
    LEON_KOWALSKI: Doga! 😍
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ATUARFIK: On mi Aleš říkal, že ta betla v kuchyni je Lorda (to byla ta doga), ale já si myslel, že si dělá srandu. Nedělal.
    Další věc co s oblibou dělal bylo to, že lidem říkal pozor, máme doma psa a přišel otevřít s yorkšírem Andym v náruči. Lidi si mysleli ze ten pes je Andy - akorát když pak otevřel druhé dveře co vedli z předsíně do domu, tak za nima byla ta zvědavá obluda Lord.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: „Františku, tak tohle by jako nešlo. Gregor je zvyklý na svoji postel a jistě se tam vůbec nevyspal. Podívej se, podívej se, jaký má, jaký má kruhy pod očima.”

KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MONIOUS: 23 l. :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    RANDOM_NIGHT: jak velkej batoh proboha tahas? :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LOVE_DALI: nefekální ale podobný - my byli chlastat u kamaráda a jeden z nás šel v noci na hajzl, ale trefil špatný dveře a spadl do sklepa :-)
    Já si zase lehl v kuchyni na divan a z něj mě pořád shazovala kamarádova doga, jak mi potom řekl - to byl její divan.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Když jsem vyrážela do terénu, hodila jsem si do batohu lahev minerálky. Když jsem se vrátila, uvědomila jsem si, že jsem vůbec nepila, tak jsem otevřela batoh, vytáhla lahev a pod ní našla druhou, tak jsem ji vytáhla taky… a zjistila, že jsem přesně takhle s batohem odcházela už včera. Potom co jsem si tam jednu lahev dala předevčírem. Co potřebuju, zapomenu doma, ale hlavně že si na zádech nesu 4,5 l vody. :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BERUSKA_CA: Z trochu jineho soudku. Znal jsem borce, co byl někde na navsteve. Early times of Amway. Mno, přespávali tam a pochopitelně se vylili jako vaza.
    V noci se ten manik vzbudil a sel na zachod. Nicméně si to trochu spletl a v domnění, ze je doma, misto na zachod, sel do obejvaku, kde kreslo pokladal za mísu. Zvedl polstar, vykonal malou potřebu a polstar dal po sobe dolu.
    Rano bylo zivo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam