• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MAEQ: To se jako neuvaří samo silou mysli, jo? Ts tsss, to jsou dneska konvice...
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    A taky, když už si nalijete vodu do konvice, postavíte ji na to kolečko pro zahřívání, tak to celé taky musíte zapnout, aby voda vařila...
    NEI
    NEI --- ---
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    áha, proto mi dnes nikdo nevolá O:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Vyzkoušeno!
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: Mohu potvrdit!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Pokud si chcete nabít mobil, bylo by vhodné nabíječku zapojit do zásuvky.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    I když si na minutce nastavíte správně čas, tak docela pomůže ji taky zapnout. Bez toho nezazvoní.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: poslední roky už spíš nekromanta
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    "Jews attained..."
    WTF?!
    Jsem ospalý a měkkýši někdy na přelomu mezi Silurem a Devonem získali čelisti, takový ten humorný zobák co má chobotnice. O tom, jak jsem zblblej, asi vypovídá, že jsem se zamyslel, jestli to je freudovský upsání, nebo pokus o nějaké sofistikovaé zapruzení, než mi došlo, že bych měl zvěšit velikost písma, nebo průměrnou dobu spánku.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    No řekli byste, že propolisová mast se tolik podobá kuřecímu tuku, obzvlášt když jsou v podobné sklenici? Hádám, že namazat si rty kuřecím tukem není tak hrozné, jako připravit jídlo na propolisu, ale nebudu to zkoušet:-)
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    V úterý jsem večer cestou z práce potkala zaběhnutého pejska, asi čivava ? co utíkal po silnici a nikde v ulici nikdo … schovával se za auty a statečně mi utíkal směrem na hlavní, kde jezdí autobusy a vůbec je tam celkem provoz… nakonec jsem ho předběhla a když se schoval do křoví, konečně jsem se připlížila dostatečně blízko… abych zjistila, že je to králík … tak jsem se mu omluvila a šla 🤦‍♀️
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Toho bych občas potřeboval. Archeologa pro pravidelnou ranní exhumaci.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    "Vyhledejte archeologa ve svém okolí již dnes!"
    Tvl zas tak stará nejsem.

Alergologa...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Pokud si chcete zkontrolovat, jestli má železo vliv na zdraví nehtů, nepomůže vám, když do vyhledávače napíšete iron nails.
    KAERI
    KAERI --- ---
    NAMATHUR: Zuzan! :-D
    ALEA
    ALEA --- ---
    NAMATHUR: Já vyloženě dogu ještě na klíně neměla, ale spoustu velkých psů ano. Dokud nedrtí svou vahou křehkou babičku nebo neshazuje malé dítě, tak jsem z psů nadšená a drbu ráda.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ALEA: OT mám pocit, že touto představou trpí všechny dogy (tedy dogy ne, ale všichni kolem:) ) Minimálně Beruna, Zuzana, Zuzan i Bjuda /OT
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BERUSKA_CA: no, když se ti doga kouká z dvaceti centimetrů do obličeje, tak se těžko loudilovi odepírá 🙂
    (k mé velké radosti jsem seděl na kraji přímo v Lordově dosahu)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LEON_KOWALSKI: A kouka takovym tonem, ze ti strach nedovoli mu ten parek uprit? ♥️
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEA: mámina kamarádka měla obrovskou dogu, ta doga, když šly někde kolem zahrádky k restauraci, tak měla neodolatelnou chuť lézt lidem na klín:-) Myslím, že to pro většinu byl dost šok:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam