• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BERUSKA_CA: koukám jsou i experti, co se dostanou do té černé kroniky záměrně, ne jak moje matka mozkovým errorem, když vyhodila do povětří barák... :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ILTU: Kdo mi to vypravel, ze omylem vyhodil do vzduchu zahradu?
    Zacalo to zjistenim, ze se objevil krtek. Kdo ma zkusenosti, tak vi, ze toho se zbavit asi tak jednoduche, jako poslat domu Babise. No tak napustili diry propan-butanem a ze to urcite krtka odradi.
    Mno.
    Soused vylezl na verandu, dokouril, netipl, odhodil cigarko v dal… hele krtek byl znicen. Ovsem, s nim cela zahrada.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ALDARION: Cha! My takhle rodinný stan (ještě za socíku) na zahradě sušili po příjezdu v dešti. A otec, jak kouřil na balkoně, ho vajglem (naštěstí jen) propálil 😜
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ILTU: Aspoň je to prádlo stejné jako včera. :) Pokus vyčistit historický stan na zahradě a nechat ho vybělit sluníčkem je teoreticky dobrý nápad, ale když kvetou stromy, vznikne stan v barvě borového pylu. :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    Řekněme, že by bylo lepší to prádlo na noc z balkonu uklidit. Ale co, už je zase suchý. 😜
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MARKYSHA: doplním že to platí i pro notebooky...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Stále čtu poslední :D
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MAEQ: To se jako neuvaří samo silou mysli, jo? Ts tsss, to jsou dneska konvice...
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    A taky, když už si nalijete vodu do konvice, postavíte ji na to kolečko pro zahřívání, tak to celé taky musíte zapnout, aby voda vařila...
    NEI
    NEI --- ---
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    áha, proto mi dnes nikdo nevolá O:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Vyzkoušeno!
    ILTU
    ILTU --- ---
    MARKYSHA: Mohu potvrdit!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Pokud si chcete nabít mobil, bylo by vhodné nabíječku zapojit do zásuvky.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    I když si na minutce nastavíte správně čas, tak docela pomůže ji taky zapnout. Bez toho nezazvoní.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: poslední roky už spíš nekromanta
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    "Jews attained..."
    WTF?!
    Jsem ospalý a měkkýši někdy na přelomu mezi Silurem a Devonem získali čelisti, takový ten humorný zobák co má chobotnice. O tom, jak jsem zblblej, asi vypovídá, že jsem se zamyslel, jestli to je freudovský upsání, nebo pokus o nějaké sofistikovaé zapruzení, než mi došlo, že bych měl zvěšit velikost písma, nebo průměrnou dobu spánku.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    No řekli byste, že propolisová mast se tolik podobá kuřecímu tuku, obzvlášt když jsou v podobné sklenici? Hádám, že namazat si rty kuřecím tukem není tak hrozné, jako připravit jídlo na propolisu, ale nebudu to zkoušet:-)
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    V úterý jsem večer cestou z práce potkala zaběhnutého pejska, asi čivava ? co utíkal po silnici a nikde v ulici nikdo … schovával se za auty a statečně mi utíkal směrem na hlavní, kde jezdí autobusy a vůbec je tam celkem provoz… nakonec jsem ho předběhla a když se schoval do křoví, konečně jsem se připlížila dostatečně blízko… abych zjistila, že je to králík … tak jsem se mu omluvila a šla 🤦‍♀️
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Toho bych občas potřeboval. Archeologa pro pravidelnou ranní exhumaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam