• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KATIA
    KATIA --- ---
    - zachránila jsem pána, kterému kolegyně omylem odnesla mobil
    - odešla jsem z kavárny jen s půlkou objednávky
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Byl to teda sen, ale přišel mi jako mozkový error. Takový trochu creepy.
    S kamarádkou jsme byly na víkend na výletě. K ránu mě najednou "probudilo", že na mě promluvila. Ve snu jsem sáhla pro mobil a podívala se na čas. Na mobilu stálo "22.34" (kdy jsem zhruba usnula) a pak to najednou přebliklo na "5.55". Kamarádka povídá: "Můžu si číst nahlas? Nebo mám mluvit polohlasem? Nebo taky můžu takhle šeptat...," Zamumlala jsem, že potřebuju fakt ještě spát, načež kamarádka už se neozvala a já zase "usnula".
    Pak jsem se po nějaké době vzbudila doopravdy. Kamarádka spala. Zvedla jsem telefon. Bylo na něm 5.55.
    ALEA
    ALEA --- ---
    Zírala jsem na to moc dlouho na to, aby to nebyl error, i když možná je to tím, že jsem nevyspalá.

Bez brýlí jsem se z okna rozhlédla po zahradě na barevné fleky ve tvaru kachen (nemám velké dioptrie ale na dálku nevidím moc ostře). Máme 4 a často leží vtipně vyrovnané jak ve výkladní skříni a všechny zvedlou hlavu podobným způsobem.
    Hnědý flek hnědá hlava, Bokovka... Bílý flek bílá hlava a k ní přitulený světlý flek s tmavou hlavou, to budou asi Rolly a Polly... Další světlý flek v trávě bude Kája... A tmavý až černý flek ještě o kus dál... Moment... Černou kachnu nemáme a ty počty taky nesedí...

Nikdy mi nedošlo, jak může naše kočka vypadat podobně, když je správně zařazená.
    Ona mě trolí ráda a často, ale tohle snad nemohla naplánovat ani ona :-D
    ILTU
    ILTU --- ---
    HEJSEK23: Hlavně jeho sklonek 😜
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    autokorektor mi upravil větu posílanou manželce kde se chlubím jak jsem byl dneska šikovnej.
    tudíž si přečetla, že jsem dneska vyoral pět praček.
    jednak jsem povýšil proces praní pomocí orby a druhak, to asi nevíte, takhle se vyrábí nové pračky.
    táhnete pluh po poli a sbíráte je z brázdy.
    nechce někdo čtyři pračky? necháme si jen jednu, nejsme hamouni.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ILTU: „Jelen milu byl ve volné přírodě vyhuben a přežil jen díky několika jedincům v lidské péči. To píšou ve třetím odstavci, ale mě by zajímalo co je náš letopočet
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    V rádiu říkali, že v Německu někdo přepadl banku. Já se divím, že mají ve svátek otevřenou banku. Ou wait, v Německu nemají svátek :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    Kdo mi to vysvětlí? 😜
    V minulém týdnu se na Mniší hoře narodilo mládě vzácného jelena, který byl ve volné přírodě vyhuben na sklonku našeho letopočtu.

Zdroj: https://brnenska.drbna.cz/zpravy/spolecnost/36624-v-brnenske-zoo-maji-mlade-jelena-milu-vzacny-kopytnik-se-takrka-vratil-ze-zahrobi.html?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Včera jsem doplňoval olivový olej do rozprašovače. Nebyl to rozprašovač, ale pumpátko na jar.
    _
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Minulý týden, když jsem předávala děti otci, jsem v neděli vytáhla ze synovy aktovky celou úplně netknutou svačinu. Syn není typ, co by se toho ani netkl, tak jsem byla trochu naštvaná, že mi neřekl, že mu zbylo, abych mu to dala dojíst odpoledne po škole. Ale nic jsem mu neřekla, přešla jsem to.

Po týdnu mi došlo, že to byla svačina, co jsem autopilotem nachystala ve čtvrtek večer... na to, aby se v pátek nešlo do školy :D no ještě, že jsem mu nic neřekla :D
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Tak ovocný čaj zalitý studenou vodou lze také pít, akorát teda nezahreje. Ověřila jsem za vás
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    četla jsem vivisekce a bylo mi to divný

BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Hledám v kanclu krabičku na sluchátka. Samotný sluchátka mi v uších už dlouho, vím že je budu potřebovat nabít. Na žádným obvyklým místě nejsou.

Najdu je až schovaný v batohu, kde jsou od rána. Sluchátka jsem nevytáhl. V kanclu mi hraje reprák.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Geniální! 🤣
    KAERI
    KAERI --- ---
    TRISSIE: Vida, dokonce jsem si tehdy také vyprávění vyžádala! :-D
    KAERI
    KAERI --- ---
    TRISSIE: Asi chci celý příběh o mozkovém erroru, co vyhodí do povětří barák :-) Mně všichni pořád říkají "hlavně nezapal barák", ale ve skutečnosti má někdo z nás na svědomí pouze odpadkový koš. Bohužel už si nevzpomínám, jestli jsem tam tu nedbale uhašenou sirčičku odhodila já, máma nebo bratr, ale byla docela komická scéna, když jsem, sedíc zády ke koši, nechápavě civěla na bratra, který u večeře znenadání začal rozhazovat rukama a s pusou plnou jídla dělal "Uhm-hm-muhm-mmmmmmm!!!!!!!" a pak jsem se otočila a z odpaďáku šlehaly plameny a plast tekl jako svíčka.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Jo, krtci a hraboěi, to jsou nestvůry z legend! :D Lidi udělají cokoli, aby se nemuseli dělit o mrkev. Nechápu. Mým dětským hrdinou byl bažant, protože když na jaře okloval výhonky, nemohli jsme makrobioticky experimentovat se sójovými boby.

V dětství jsem byl svědkem toho, jak páni akademici z Ústavu fyziky plazmatu AV ČSR vyplavovali hryzce na podnikové zahrádkářské kolonii. Sehnali požárnické hadice, napojili se na hydrant a jeli. Dlouho dumoali, jak se do těch nor vejít tolik vody, až kolemjdoucí výletník vyjeveně vyprávěl, že pod svahem do Vltavy stříká z díry vodopád. Vodní hryzec má vyspádované nory. :D
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    BERUSKA_CA: Tenhle na to šel fikaně, profi dělbuchem: https://policie.gov.cz/clanek/vybuchem-hubil-krtka.aspx tl;dr: přeražený obě nohy.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: A ta zahrada se napravuje lepe (a rychleji) nez barak. Takze jak se rika, cim vic blbej, tim vic stesti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam