• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ILTU: Za nama takhle zapadla detska pojistka v aute. Tri dospeli a nemohli jsme se dostat ven. Nebyt petileteho chlapce, ktery ji umel prekonat, lezeme ven asi oknem.
    ILTU
    ILTU --- ---
    A měla jsem to nechat vypnutý!

Řekněme, že s klidným srdcem nemohu doporučit prát bílá trička se zapomenutou zelenou mikinou ;-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    Chci dát vyprat prádlo - a ejhle, na pračce je zapnutá dětská pojistka. Vůbec netuším, jak se zapla, a tím méně, jak ji vypnout ;-)
    Pár náhodně zkoušených dvojkliků nezabralo, ale strejda Google naštěstí pomohl :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    ZUZKAOU: Ach jéje, ten klub jsem nepotřebovala vůbec vidět 😜
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    ZUZKAOU: miso cappuccino jsem měla a bylo dobrý, dovedu si představit i sojovku, pokud by jí nebylo moc.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: pozdě, uvařila jsem si nový. já na ty slaný karamely moc nejsem :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tak prej máš přidat mlíko

Ultimate Soy Sauce Latte Tutorial: Master This Savory Coffee Twist – Barista Life
    https://baristalife.co/blogs/blog/soy-sauce-latte-tutorial

Ach jo. To budu muset zítra zkusit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: vařila jsem si kafe... :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TRISSIE: jako karamel do stir fry dobrý. Sojové umami do kafe - to už chce hodně odolného soudruha :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    láhev karamelového kávového syrupu a láhev sojové omáčky jsou sice vizuálně velmi podobné, dokonce by se řeklo i zaměnitelné, přesto však záměnu nedoporučuju. není to ono :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A v závislosti na výsledku pak hledají východisko.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LOVE_DALI: Bože, to tak tragicky vystihuje realitu současného dospívání, že je to téměř námět na sci-fi román
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tisice mutantů se dozvědí výsledky didaktických testů.
    Maturantů pochopitelně..
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Kdyz jsem zacala hledat, proc je to tak hnusny :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BERUSKA_CA: a kdy jsi zjistila po poslednim nakupu svuj omyl? :-)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Soustredene jsem vybirala sumivou vitaminovou tabletu.
    Prodavacka: “Potrebujete poradit?”
    Ja: “Hlavne si potrebuju nekoupit tabeltu na cisteni zubnich protez, jako posledne.”
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    EKG: vyplata za duben prisla v poradku. :)
    EKG
    EKG --- ---
    POZITRON: Neboj, ucetni vi.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Takze dnes jsem si vsimla, ze je u turniketu rozdil, kam se prilozi karticka. Je to bud prichod nebo odchod. Ve vetsine propadu to mam blbe. :) Rano odchod, odpoledne prichod, nebo i 2x odchod, 2x prichod. No, tak evidentne je to jedno, nikdo nic nerikal, ale asi blik cvak prijem. Zas asi dobry si toho vsimnout po mesici a ne treba po 5 letech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam