• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Ok, chápu, že některé členy nemají rádi, ale musej to vážně takhle řvát do světa???

ILTU
    ILTU --- ---
    ERRTU: To nemá chybu 🤣
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: Boží :)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CAMELLA: Ano. Chtěli průzkum pro studnu a byli rádi, že jsem přijela na čas i když naslepo, než abych to zazdila
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MAR_TINA: uz jsem to tu nekde zminoval ale pred par lety jsme prebirali it od sefa ktery vsechno hamounil pod sebe, misto firemnich kontaktu uvadel svoje soukrome a delal prvni posledni pro to aby byl nevyhoditelny... az ho vyhodili.
    nasledne jsme absolvovali spoustu velikce zabavnych, leckdy az rozvernych komunikaci s dodavateli mnohych sluzeb na tema:
    "dobry den, my vam platime kazdy mesic penize, mohli bychom se zdvorile optat za co to je?" :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MAR_TINA: a řekli ti to?:-)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ALDARION:
    MAR_TINA: já jsem do sdíleného kalendáře už víckrát na daný den a hodinu napsala akorát svoje jméno...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALDARION: Já tahle jednou měla v diáři v tom dni čas a adresu. Tak jsem tam přijela a řekla něco jako Dobrý den, nevíte, proč tu jsem?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tyvole to je pondeli zas...

pred prudkym sluncem vas daleko lepe ochrani slunecni bryle, nez ten prazdny obal na ne co si tahate v batohu... resp ten obal ochrani pred sluncem asi i lip, ale zas je pres nej hovno videt, si clovek nevybere proste.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    14:30. Je hezý, že jsem si napsal do kalendáře 14:30. Ale taky jsem si tam mohl napsat alespoň nějaký náznak toho, co že to mám zítra v půl třetí udělat. :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Miluju svůj autokorektor!

Ano, já jsem nechtěl napsat že použiju nouzovou matraci.
    Já chtěl napsat že použiju nožovou kastraci!!

Skynet jde po mě!
    EKG
    EKG --- ---
    ERRTU: No jasne, muzes drtit nepritele ve velkem nunu bombami
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GURBON: tak nebylo by to poprvé co někomu vybuchla pálenice...
    EKG
    EKG --- ---
    Tak jasne, jsou to tasticky pro kotata 1-12 mesicu stara, velke baleni, ctyri ruzne prichuti. A masina ma jen omezene misto na popisek vyrobku. I tak mi pripada trochu nestastne inzerovat, ze kapsicka obsahuje kotata s lososem. A co teprve KITTENS WITH CHILDREN ... joaha, to je kureci
    GURBON
    GURBON --- ---
    co byste rekli ze muj unavenej mozek precetl napoprve? :D
    Při výbuchu budovy v Barmě zemřelo nejméně 46 lidí - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-pri-vybuchu-budovy-v-barme-zemrelo-nejmene-46-lidi-40580784
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Po jobovkách posledních týdnů jsem automaticky v nághledu emailu četl "s lítostí oznamuji že kolega" a dostal depku.
    Ve skutečnosti to bylo "S radostí oznamuji že kolega - náš kameraman, dnes dostříhal naše oficiální video z letošní bitvy." Asi jsem ten smích sám sobě už fakt potřeboval.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Kdo se právě chladil tak, že si nastříkal vodu v rozprašovači na brejle?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Kind request: Please close the windows before leaving.

Proc mne (IT) Facility management pise ze pred odchodem z kancelare mam vypnout PC? ;o)
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    QUANTI: Já toho lososa pak zapomněla vyndat, takže byl trochu připečenější :D ale jako jíst se to dalo no
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MISISSKA: To jdu s dobrým parťákem, zrovna jsem dala vařit vajíčka k snídani = už asi pět minut vařím prázdnou vodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam