• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    JAJITA: to teď říkal někdo v rádiu, že má tachometr digitální, a divil se, že rychlost jízdy je menší než venkovní teplota
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Otevřu teď mobil a vidím 28, asi 3 vteřiny se raduji, že se začalo ochlazovat. Pak mi došlo, že je to dnešní datum :(
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě jsem se málem pos...děsem! shodou okolností jsem naštěstí byla zrovna v koupelně. Máme plechovou střechu a tak v teple různě praská a natahuje se - dělá to takové zvláštní rány, což hosty děsí, ale my jsme na to zvyklí. Dneska ale slyším takový nezvyklý mocný praskání - jako kdyby kus té střechy nějak spadl...jednou, podruhé...to už jsem začala mírně panikařit. Naštěstí se zpocený mozek probral a vyslal mi informaci, že jsem dala prát prádlo zvuk není slyšet zvenku ale zevnitř - pračka přemele hodně vody a prádla na ruční praní.
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Demence mě stála 2,5k, jelikož jsem si zapomněla odhlásit členství na jedné fitness appce, kterou uz pár měsíců nepoužívám. Debil su. Původně teda 5k na rok, což teda je oproti minulému roku dost. Nezbylo mi než srdceryvný liebesbrief na support do Německa poslati. I ustrnulo se germánské srdce jejich a nabídli mi zpět 50 %. Tak na Němce dobrý a vzala jsem to.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JIMMMY: nemel jsem s ni tu druhou svetovou brat tak do hloubky a s takovym nadsenim, fakt me nenapadlo ze zacne obsazovat pohranici, omlouvam se....
    JIMMMY
    JIMMMY --- ---
    ERRTU: dcera je krakonos? Nevezme si k tomu pulku sumavy?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Jasně jsem rozuměl dceři že si jde do školy pro vysočinu...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Právě jsem několik minut pobíhal v lehký panice po kuchyni a hledal víčko k lahvi. K Nalgene, tý, co má víčko napevno přidělaný a používám ji prakticky denně po mnoho let.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ERRTU: odnesla bych ho o patro vejs :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    QUANTI: Jo, taky jsme předevčírem viděli Spasitele :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Astrofágy? ;)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Moderní svět by nemohl fungovat bez bakterií, které dokáží akumulovat energii.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TANKIE_: je vedro! já včera zapomněla, že jsem dala nahřívat olej na rýži, a šla si ven povídat s návštěvou.

no naštěstí jsem se vrátila ve chvíli, kdy na vyřešení stačilo hodinu větrat a deset minut drbat hrnec.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SEDELAVLOKALE: je to rozhodně řešení neb druhou várku jsem položila na plyn, avšak neškrtla. Mam svůj den.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TANKIE_: neriskuj, udelej si rovnou cold brew, cim vic na to zapomenes, tim lip :D
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ve dnech jako je tento, kdy se opravdu vyplatí si 10x rozmyslet, jestli zapnout sporák nebo troubu nebo radši nic není vhodné trénovat výluh z moka konvičky. Takže jsem si tu udělala vedro a mam jen horkou vodu ofouklou hliníkem. Bezva.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ILTU: zjeveni! prozreni! osviceni! prave jsem pochopil proc v praci u schodiste ve tretim patre z deseti jako u jedineho visi na zdi fakt hodne neumetelskej obrazek nejakeho psa v malem ramecku!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IRINASH: já mám půjčený auto, co rychlost ukazuje digitálně a teplotu taky digitálně.
    dost se mi zavařil mozek, než jsem akceptovala, že to vyšší číslo je opravdu teplota...
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    V totálně vařícím autě projíždím kolem měřiče rychlosti. Můj mozek: hmm, 47 stupňů, not great...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Jsme u přátel na statku, kde mají dva rybníky a v tohle počasí to znamená, že tam je hodně komárů. Každý se tam plácal, jak jen mohl, ale já to v noci vytáhla na další level. Pod sebou jsem měla spacák a přes sebe deku a klouzalo to, že jsem nakonec skončila v poloze, kdy tu deku držíte jakoby v pěsti před svým obličejem. Ano, stalo se přesně to, co čekáte. Dala jsem si pěstí, protože mi kolem obličeje proletěl komár.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam