• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: nejhorsi je,ze jsem to cetla stereotypne s prizvukem...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GIRAFFKA: a kdyby jednou ale hned dvakrát!
    Jak z limonádoveho joea:
    *more!"
    "komu říkáš more??"
    "tuplovaný more!"
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nevím, jestli úplně error, ale koukám na tuhle fotku, říkám si, jo jasně, gin vypil po cestě, mývala má ochočenýho, ale co je ta dřevěná deska, na které ten mýval sedí, a jak ji dokáže ještě k tomu všemu v jedné ruce udržet?
    Protože ochočený mýval je pravděpodobnější než taxidermie, přece.
    [EZOUN @ Co vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!]

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Kdo si až na pláži všiml, v čem přijel/přišel?

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Komu rikas "More", vole?

Ehm.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nestíhala jsem, ale naštěstí mě napadl geniální plán, že pro oblečení, co mám v jiném domě, si doběhnu, zatímco budu ve sprše.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NOFNAK: Errtu ovšem nespecifikoval, o jakou rakev se jedná, takže...
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ERRTU: Kdyby sundaval ze střechy skutečnou rakev, byl by to dobrý začátek hororového příběhu.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jako pardon, ale to není error, to je úplně super reakce.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vcerejsi noc. chystam se spat. bydlime v prvnim patre. najednou slysim z venku od zadnich vstupnich dveri divne skrabave zvuky. trvaji s prestavkama cca patnact minut.
    znelo to jako kdyz se nekdo vehementne snazi ty dvere vypacit. LUPIC!!

rozsvitim, otevru okno ve kterem mame protihmyzi sit, naklonim se, nevidim nic.
    skrabani pokracuje.
    rikam si to je nejakej hodne sebevedomej zlodej, vi ze o nem vim a v klidu si paci dal? wtf? vestim smazku na dojezdu ktery je vsechno jedno.

dobre, sundam kytky z druheho okna, otevru ho naplno, v mezidobi si pripravim kovou tyc kterou uchovavam v kumbalu pro narocnejsi diplomaticka jednani, na parapet pokladam telefon s pripravenou stodvanactkou na vytoceni.

vyklonim se z okna.... a spatrim brunatneho souseda ktery parkuje primo u zdi baraku takze neni videt.. jak se snazi odsroubovat a odpacit zaseklou rakev na strese auta.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALDARION: malej technicak uz neni povinne s sebou bezne vozit... v CR.

Ministerstvo dopravy ČR - Média a tiskové zprávy
    https://md.gov.cz/Media/Media-a-tiskove-zpravy/Nejasnosti-ohledne-technicaku-Nova-pravidla-v-mod

Jsem držitelem „nového“ malého technického průkazu. Musím ho mít u sebe při silniční kontrole, nehodě nebo na STK?

Malý technický průkaz, tzv. osvědčení o registraci vozidla, není třeba mít u sebe pro případ silniční kontroly nebo nehody. Údaje o vozidle budou zjišťovány přímo z registru vozidel. V případě návštěvy STK je ovšem nutné mít osvědčení o registraci vozidla vždy u sebe, týká se jak nových, tak i těch vydaných před rokem 2024.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    IMHO je jedno, kam se NOFNAK podívá. Malej techničák je teď ve stavu kvantové neurčitosti a ve fyzickém světě se opět objeví až po pořízení duplikátu.

BTW myslím, že už je jedno, že autem jezdí někdo jinej. Jezdíme firemníma autama povětšinou bez techničáků a nikdy to nebyl problém. (Až na to, kdy sekretariát přebral agendu dálničních známek a my jsme kvůli tomu dostali pár pokut za ježdění bez známky, protože jsme tomu důvěřovali, ale to už je jjiný příběh. A i když mne pucovali, že nemám známku, tak techničák nikdo nechtěl...)
    KAERI
    KAERI --- ---
    NOFNAK: Když jsem ztratila techničák (v podstatě celou složku s techničákem, zelenou kartou a dalšími užitečnostmi), našla jsem ji o měsíc později v kabelce, kterou běžně nenosím (běžně nosím batoh). Tak třeba?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Tak splést si v noci logo Lidlu s úplňkem, to se asi stalo každýmu. Ale splést si úchvatný krvavý úplněk s logem tesco eden...síla
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    FAT: Když ona s tím autem jezdí drahá a auto je moje.
    FAT
    FAT --- ---
    NOFNAK: Občas se dává do sluneční clony...
    Teda, alespoň já ho tam mám. Ale při kontrole ho ani moc nepotřebuješ, stačí občanka nebo řidičák, oni už si tě proklepnou i včetně zaplaceného povinného ručení.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    NOFNAK: Tam co se dava zbran? Pred sedadlem spolujezdce?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Už to mám! National Intelligence Officer. Nomen omen.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK: Taky jsem měla. Zahlédla jsem: „Pe… vyčmuchal“, takže když vyčmuchal, tak logicky pes. Pes vyčmuchal NIO. Jaký NIO? Co je to NIO?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V souvislosti s tímhle [ATUARFIK @ Co vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!] už tady nějakou dobu koumám, co za rasu je to NIO. NO znám, tak že by tohle byl Německý Inteligentní Ovčák? Nebo Německý Integrovaný Ovčák (když je u té policie)? Ale můj error to není, za to může Policie ČR, že to jeho jméno píše takhle blbě jak nějaký akronym.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam