• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Tak splést si v noci logo Lidlu s úplňkem, to se asi stalo každýmu. Ale splést si úchvatný krvavý úplněk s logem tesco eden...síla
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    FAT: Když ona s tím autem jezdí drahá a auto je moje.
    FAT
    FAT --- ---
    NOFNAK: Občas se dává do sluneční clony...
    Teda, alespoň já ho tam mám. Ale při kontrole ho ani moc nepotřebuješ, stačí občanka nebo řidičák, oni už si tě proklepnou i včetně zaplaceného povinného ručení.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    NOFNAK: Tam co se dava zbran? Pred sedadlem spolujezdce?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Už to mám! National Intelligence Officer. Nomen omen.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK: Taky jsem měla. Zahlédla jsem: „Pe… vyčmuchal“, takže když vyčmuchal, tak logicky pes. Pes vyčmuchal NIO. Jaký NIO? Co je to NIO?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V souvislosti s tímhle [ATUARFIK @ Co vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!] už tady nějakou dobu koumám, co za rasu je to NIO. NO znám, tak že by tohle byl Německý Inteligentní Ovčák? Nebo Německý Integrovaný Ovčák (když je u té policie)? Ale můj error to není, za to může Policie ČR, že to jeho jméno píše takhle blbě jak nějaký akronym.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Mně se dneska záhadně ztratily klíče od přítele:-(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NOFNAK: Zalozeny nekde v nejake knizce?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Coby úlitbu přidám včerejší zcela běžný error - loupu brambory a samozřejmě jsem jednu hodil do krabičky na kompost a šlupky z ní mezi oloupané brambory.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Vzývám tuto skupinu - potřebuji nalézt malý technický průkaz. Někam se nám ztratil. Nevíme, kam, prohledali jsme snad všechno. Byl jsem přesvědčen, že jsem jej dal do auta do boxu pod područkou. Není tam, ani nikde jinde v autě. Toto je poslední šance, než půjdu vyřizovat nový.
    NEI
    NEI --- ---
    Třikrát jsem u nářadí hledala metr, třikrát jsem okno měřila pravítkem a když jsem to po dni marných snah vzdala a zeptala se majitele bytu, zda neví jestli je někde doma metr, tak napsal, že u nářadí - a on tam skutečně byl!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MI-NA-YA-A, MI-NA-YA-A Eee, to je nějaká pitomost. Ale katakanu jsem nikdy dobře neuměl, třeba je to spíš MI-NA-A-YA. To je taky divný. Sakra...
    Tyvole je to v každým blbým vtipu pro děti, ale mě to nedojde, protože to v dnešním globalizovaném a počítačovém věku už skoro nikde nevidíš. Ale za války ještě Japonci psali klidně zprava doleva, nejen ve sloupcích, ale i v řádcích. Takže ten torpédoborec má na sobě napsaný asi dvoumetrovejma písmenama AYANAMI. Což je vlastně docela známá loď. Takže nechápu, proč o tom tak dlouho medituju a nedochází mi to. :D
    ILTU
    ILTU --- ---
    Mnohem lepší a silnější kávu získáte, když do pákového kávovaru nasadíte páku. 🫣
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DA_NIELA: me zase zarazil poutač který mě křesťansky upozorňoval že zde se prodavá "otčenáš zmrzlina".
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TRISSIE: škoda, že neobsahuje šmorůvky! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELIZHANNAH: smoulovou prodavaj!
    Ale bohuzel je jen modra, smouly do ni nemelou :-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    DA_NIELA: náhodou taková krtečková zmrzlina by byla fajn. Něco jako krtkův dort, ale v kornoutku/poháru :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ve stánku u zastávky maji krtečkovou zmrzlinu.
    Tyjo, říkám si, humory z redditu dorazily az sem ...
    Tak ne, je jenom kopečková.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MARKYSHA: Kdyz hledam mobil a hodinky, tak je oboji na nabijecce!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam