• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SHARKIE: Chápala jsem ty papoušky jako 6.pád (hrozit kým čím) a představila jsem si rozlícenou Sharkie, jak místo pěstí někomu šermuje pod nosem papouškem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Aktuálne stačí ich do tej vody strčiť :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Asi by som mala prestat hrozit papagajom, ze z nich spravim vyvar. :) Dnes som im cerstvu vodu miesto do spalne odniesla do kuchyne, kde som sa s nou na dost dlho zasekla a rozmyslala, co tam vlastne hladam.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Včera jsem šla po ulici a viděla paní, jak odchytává bránící se kočku a bere si ji dovnitř. Když viděla, že koukáme, tak mi přišlo, že nám tu kočku ještě ukázala. Tak jsem kočce s širokým úsměvem zamávala (a dodala ahooooj). Paní mi rozpačitě zamávala zpátky :D
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    LAMIE: To je jak kdyz jsem v dotazniku na darování krve prohodila Zodac s Prozacem a nechapala, kde doktorka vzala, ze trpim depresi, kdyz to mam na kasel. ... 😀
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Takovej ten pocit, kdyžtak několikrát zkontroluješ, že powerbanku i kabel máš, abys u cíle zjistil, že telefon zůstal doma.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ACKO: můj nedávný error byl chtít zavolat mámě, protože určitě bude vědět, jak zařídit něco... ohledně pohřbu mé mámy... no tak ona by to věděla určitě, ale už mi to neřekne...
    ACKO
    ACKO --- ---
    JAJITA: se mi stalo nedávno, že jsem strašně usilovně hledala mobil kvůli tomu, že si chci zapsat poznámku do kalendáře, když jsem s někým zrovna mluvila mobilem, známka totálního přetížení
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    NEI: Nepoužívám to 🤷‍♀️
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NEI: Je to perfektní. Nejlepší byly tyhle, ale ty už žel neseženeš.

JAJITA
    JAJITA --- ---
    Zaparkuji u obchodu, ze zadní sedačky vezmu tašku, zabouchnu dveře a zpanikařím, že jsem uvnitř nechala klíče od auta. V zapalování nejsou, na sedačce taky ne, prohledám kabelku, nic, panika se zvětšuje.
    Ano, celou dobu jsem je držela v ruce.
    NEI
    NEI --- ---
    LAMIE: Koukám se na netu na to DMAE, je to dobrý jako doplněk stravy?
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    CASTROL: Kámoška kdysi v lékárně chtěla MDMA, na což jí paní lékárnice odpověděla, že to není legální. Tak se opravila, že v tom případě by si koupila DMAE 🤓🤦‍♀️
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    V práci jsem si libovala, jak mi na klidné spaní pri nemoci pomohly TBC kapičky od švagra. Kolegyně se nechápavě podivovala, co to je za kapičky. Tak jsem jí s opovržlivě pravila: ty nevíš, co je TBC?...po krátkém vysvětlení se ukázalo, že myslím CBD ,ehm
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: já jsem si říkala, že si to asi blbě pamatuju, a ten pták je vlaha, ne vlha. a rozjela jsem celou myšlenkovou mapu, co by taková drzá vlaha mohla být - než auto začalo zatáčet a já viděla logo na bočních dveřích, už jsem měla představu kompletní - šlo o módní návrhářku, nebo možná šperkařku nebo jinou kreativní osobu, která vyrábí a prodává něco pro mladé. Má osobitý styl a praštěné webovky, v logu obrázek ptáčka, a polovina její klientely bydlí v Praze na Letné.

zavlažovací systémy jsou proti tomu děsná nuda! :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Ale byla to drzá vláha 😜
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska přede mnou jelo auto s nálepkou webové adresy - https://drzavlaha.cz/

no, nebyla to drzá vlaha. ale Dr. Závlaha! :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NANTHEI: já vždycky, když se dozvím, že ten sešlý člověk je stejně starý jako já, tak přemýšlím, jestli jsem taky tak sešlá:-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NANTHEI: v pohodě, znám několik zkostnatělých starých páprdů, kterým je kalendářně míň než mně.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    pořád na mě vyskakují zlozvyky na FB, i když je nesleduju, ale občas je to docela zábavný. to, co jsem četla naposled, bylo spíš takový trochu zvláštní, podívám se & pomyslim si vcelku neverbalizovaně něco v tom smyslu, že jasně, je taková starší, to se nedivim...

bylo jí 43. MNĚ je 43. došlo mi až o dlouhý vteřiny později, že ten "starší věk" je můj věk.
    shit.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jsem přepracovaná. Právě jsem se pokusila otevřít vchodové dveře čipem do práce. To by se ještě dalo pochopit, dva čipy na klíčích, vedle sebe, … ale pak jsem si přikládáním toho samého čipu ke zvonku zkusila odemknout byt.
    ALEA
    ALEA --- ---
    NOFNAK: Vždycky mě fascinovalo, že si Listy nevšiml jiného pocitu… jsem TAK ráda, že jsem se nedostala at do téhle fáze :-D
    Děkuju moc, na tohle jsem si nevzpomněla :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam