• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ELIZHANNAH: já, když měla psy, tak jsem si pamatovala jen ty cizí psy, jejich pány a bez psa jsem je nepoznala:-)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    DOCKINEZ: Co používáš teď?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    krom zvířat je taky možný se rozplývat nad cizíma malejma dětma.
    jsem se takhle jednou rozplývala nad opravdu roztomilou kudrnatou holčičkou ve výtahu v nákupním centru... a ani jsem si nevšimla, že je v tom výtahu se svým tatínkem, mým spolužákem z gymplu :-)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    ELIZHANNAH: já je i poznávám dřív.
    Ten pes vypadá úplně stejně, jako Zuzanka… zaostří na pána… jé ahoj Pepo, co tady děláš?
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NELLAS: Jestli ono to nebude taky tím, že zvířata na rozdíl od lidí je okukovat povoleno :) Mám to dost podobně totiž. Např. festivalem minerálů mě provedl malý psík, který se nesl paničce v tašce a také okukoval kameny. Tak koukám, hm, psík kousek přede mnou, ejhle, jak ho zajímají ty ametysty, zvědavec jeden! A pak byl psík zase kousek přede mnou a tentokrát se díval na perly a tak pořád dál a dál :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELIZHANNAH: A to já úplně běžně na výletě vím, že jsem někoho už potkala, protože si všimnu psa :D
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    ATUARFIK: taky jsem si hned představila Sharkie, jak drží papoušky a vyhrožuje: "mám papoušky a nebojím se je použít!"
    ILTU
    ILTU --- ---
    ELIZHANNAH: Potkávané psy zdravím normálně "Ahoj, pse." Páníčci to berou veskrze sportovně
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NELLAS: Joo, to taky někdy mívám, že si všímám něčího zvířete dřív/víc než toho člověka samotnýho :) Výborný je to například, když se jde člověk projít po zahradě, tam za plotem na něj zvědavě kouká slepice, tak ji pozdravím "Jé, ahoj slepice"... no a o pár metrů dál je sousedka, takže dodám "Ehm, dobrý den", aby se necítila oslovena tím prvním, co jsem řekla.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Nene, já už nemusím :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Nellas přijde a poznamená, že "kým, čím" je pád sedmý za 3... 2... 1... :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ATUARFIK: Ale to by slo, hrozit nimi, ze ich niekomu dam zase na prazdniny. :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SHARKIE: Chápala jsem ty papoušky jako 6.pád (hrozit kým čím) a představila jsem si rozlícenou Sharkie, jak místo pěstí někomu šermuje pod nosem papouškem.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: To chce vacsiu nadobu :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Aktuálne stačí ich do tej vody strčiť :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Asi by som mala prestat hrozit papagajom, ze z nich spravim vyvar. :) Dnes som im cerstvu vodu miesto do spalne odniesla do kuchyne, kde som sa s nou na dost dlho zasekla a rozmyslala, co tam vlastne hladam.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Včera jsem šla po ulici a viděla paní, jak odchytává bránící se kočku a bere si ji dovnitř. Když viděla, že koukáme, tak mi přišlo, že nám tu kočku ještě ukázala. Tak jsem kočce s širokým úsměvem zamávala (a dodala ahooooj). Paní mi rozpačitě zamávala zpátky :D
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    LAMIE: To je jak kdyz jsem v dotazniku na darování krve prohodila Zodac s Prozacem a nechapala, kde doktorka vzala, ze trpim depresi, kdyz to mam na kasel. ... 😀
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Takovej ten pocit, kdyžtak několikrát zkontroluješ, že powerbanku i kabel máš, abys u cíle zjistil, že telefon zůstal doma.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ACKO: můj nedávný error byl chtít zavolat mámě, protože určitě bude vědět, jak zařídit něco... ohledně pohřbu mé mámy... no tak ona by to věděla určitě, ale už mi to neřekne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam