• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NEI
    NEI --- ---
    Občas si spletu tohle
    [Fotky toho co jsme si dnes koupili či objednali ]
    a
    tohle [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    auditko a myslím si že ty krásné nové věci jsou za odvoz. :))
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    1MALALISTICKA: Okamžitě mne napadlo, že to by se dala vedle sušičky nainstalovat nějaká více kapacitní nádrž na měkkou vodu, do které by to teklo. Klidně s kohoutkem na plnění žehličky. A s bezpečnostním přepadem do odpadu, kdyby se moc sušilo a málo žehlilo. Život s hodně ADHD lidmi přináší kreativitu. :D
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    ALDARION: Ahoj, tady OCD s tvrdou vodou doma. Vodu z nádržky sušičky používám jako vodu do žehličky, abych ji neměla od vodního kamene. Co sušička, to pár kousku k žehlení, takže ji vylévám po každém použití. Omlouvám se, klíčenku už mám a zase jdu:)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ALDARION: ja ji obvykle docela kontroluju...to,ze jsem si vubec vzpomnela, ze tam je mokra varka, kterou je potreba zapnout, povazuji za muj vrchol geniality :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SEDELAVLOKALE: Jo, tahle nádržka v sušičce... Až když jsem zjistil, že sušička se dá napojit na odpad, koupil tu napojovací hadičku k sušičce, rozdvojku k pračkovýnu sifonu a celé to zbastlil, začala sušička fungovat. :D Bez toho je to prostě nefunkční přístroj. :D Jo, dalo by se teoretizovt, že kdyby všichni, co používají sušičku, kontrolovali tu nádržku pokaždé, než ji zapnou, nebo tak něco, tak že by to fungovalo. Ale pojďme být realisti. Tu nádržku vylévají jen lidé, co si říkají "tady je mokrý prádlo ve vypnutý sušičce, to je nějaký divný, co se to děje?" :D
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Kafe se dneska vařilo nějak dlouho. Až když začalo smrdět, došlo mi, že jsem do konvičky nedala vodu.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja nevim, jestli je to eror nebo jen smula, ale odjizdeli jsme na vikend a po par minutach v aute jsem si vzpomnela, ze jsem nezapla susicku, tak jsme se jeste vratili, ja vybehla do druheho patra bez vytahu zapnout susicku a odjeli jsme znovu s dobrym pocitem, ze to pradlo nezasmradne. Kdyz jsme se vratili, nasli jsme mokre pradlo, protoze susicka se sice zapla, ale pravdepodobne po velmi kratke chvili vypla kvuli plne nadrzce na vodu, kterou jsem nezkontrolovala.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V Holešovicích by mohlo vzniknout protonové koupaliště.
    NEI
    NEI --- ---
    Jedu si takhle přes celou Prahu s tílkem naruby.
    Proč ne žejo.

PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Tak prosimvás, hitem v módě i v interiérech není Veronika Žilková, je to vanilkově žlutá.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: my taky, mockrát, ale bylo to v druhohorách a teď máme jiný eon a potřebuju to zas ;)
    (V mých útrobách je i ta lesnická i atlasy chorošů a přepeřování divokých kachen, ale nikdo už to nikdy nevydoluje. Jo a nic z toho sem nepotřebovala umět zpaměti...)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: My periodickou soustavu museli umet zpameti ke zkousce :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A kdo si myslel, ba pevně věřil, že má doma periodickou tabulku prvků?
    (To asi prodávají v knihkupectví, co?)

ALDARION
    ALDARION --- ---
    Projel jsem zacpanym mestem k cili.
    Projel jsem zacpanym mestem domu.
    Ted znovu, tentokrat s klicema, to pujde lip! :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Připravuju si materiály do práce, neboli k výuce literatury. Takže když jsem si dala přestávku a začala číst zprávy, titulek "příští týden nás čekají tropy" se mi nejdřív v mozku uložil do úplně špatné škatulky.
    FIDA
    FIDA --- ---
    Vypravuju se se psem ven.
    Batoh, pytliky, piti, dobroty, tenisaky, hazedlo.
    Pes zbystri, hodne zbystri, naklani uplne hlavu a nechapave zira.
    Neni divu. Do batohu rvu misto hazedla dlouhou lzici na boty.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Koupil sem si sluchátka...a nemaj díru na nabíjení? Cywe to je nejsou sluchátka, ale designový špunty do uší!

ERRTU
    ERRTU --- ---
    nase koupelna je mala.
    dvere do koupelny mame v leve casti koupelny.
    skrinku se zrcadlem nad umyvadlem mame zhruba vprostred koupelny.
    zrcadlova skrinka je dvoukridla.
    nekdo nechal otevrenou levou cast tak genialne, ze zrcadlila primo vstupni dvere.
    vstoupil jsem do vlastni koupelny a malem se posral, protoze proti me sel nejakej chlap!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ERRTU: nemáš si vozit tužku :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NEI: ja uz mhdckem bez sluchatek cestovat nemuzu. mam pak hrozny tendence po par odposlechnutych vetach zacit bodat sve spoluobcany tuzkou do oci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam