• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tématicky ke knihám a hotovosti: kolegyně z Ameriky byla na otočku v Praze. Sešly jsme se na kafe a ona mi přinesla hromadu merche z Muzea DPP jako poděkování za něco, co jsem pro ni udělala. Říkám si, jasný, její malý syn je šotouš, byli v muzeu, tak si na mě vzpomněla. Myšlenka se počítá, je to od ní hezké, něco si nechám, tu knihu o historii tramvají někomu dám... naštěstí jsem knihu před uložením do krabice se zásobami dárků letmo prolistovala a postupně z ní vytahala deset dvoutisícovek.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ATUARFIK: Vsetky knihy, co idu z domu, 2x kontrolujem. :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MARKYSHA: kafír?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ALEXIS: Mohlo být ještě hůř, mohla jsi knihu vrátit do knihovny nebo dát do knihobudky.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KUBIIK: bratře, já kefír-)))
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Přinesené acidofilní mléko v láhvi se do kávy vůbec nehodí.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ALEXIS: Ja raz v jednej knihe nasla prachy od Vianoc. Vobec som nevedela, jak starych. :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    ERRTU: protože ti to odemkne achievement
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tohle se taky neomrzi... neco hledam a nemuzu to najit. zvednu telefon, volam kolegu.
    popisuju co hledam, kde vsude jsem to uz hledal a jestli nevi kde to najit.
    v momente kdy vyslovim posledni vetu.... se mi kyzeny predmet zjevi pred ocima.

tak jsem mu hezky podekoval za pomoc a rozloucil se.
    nektere predmety, informace nebo nastaveni jsou viditilna pouze pote, co ze se sebe pred nekym udelate debila :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Kdo si večer vybral hotovost v bankomatu, strčil do obalu knihy, že si ji později dá do peněženky a pak zoufale koukal do prázdné peněženky na místě určení, zatímco prachy v knize seděly spokojeně na stole doma? Tak znovu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    STENNY: no ono "abnormal lover activity" to v lékařské zprávě taky neodchytne :-)

[TRISSIE @ Co vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!]
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    STENNY: A jinak nedík, zapisuju teď několikrát jméno majitelky pozemku Granátová a obávám se, že už to nemám šanci udělat správně.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    STENNY: no datum x. srna taky prošlo.
    STENNY
    STENNY --- ---
    MAR_TINA: ani když napíšeš "garnát práce" namísto "garant práce" :/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Víte, že když v textu máte namísto slovo ještě slovo ještěr, kontrola pravopisu to nezachytne?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    "Confirm erection."

no jako zatim jeste jo, dekuju za optani, ale proc to zajima zrovna instalacni software zalohovaciho systemu?

...aha tak "Confirm selection."
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Milej deníčku, až příště zas dostanu chuť na tlačenku, bylo by dobrý šáhnout po petce s octem, a ne po tý se stolním olejem, která stojí hned vedle.
    MAOLIS
    MAOLIS --- ---
    Uklidňoval jsem vrzající tlumič v autě stejným způsobem, jako divočícího psa : pšš, pšš tiše, no tak...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Pred dovolenou jsme delaly pro kolegyni minioslavku svatku a objednaly jsme nejaky zakusky. Ten den bylo hrozne prace, vsichni krom oslavenkyne a krom tymovy flakacky zustaly prescas hodinu a pul az dve, takze jsem tam do sebe narychlo natlacila svuj venecek a sla jsem dal pracovat a urychlit tak odchod. A kdyz uz se prace chylila o viditelnymu konci, chtela jsem se odmenit tim veneckem, akorat jsem zapomnela, ze uz jsem ho snedla pred pul druhou hodinou. Bylo mi hodne smutno.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    STRAZCEMAJAKU: ja si onehda poslal malem doporucenej dopis sam sobe, jak jsem vyplnoval tu dorucenku v rychlosti tak jsem tam proste dvakrat po sobe napsal svoje udaje.
    pani za prepazkou se na me koukala vylozene urazlive shovivave a laskave kdyz me na to upozrovnovala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam