• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    TRISSIE: Předškolní pedagogika veterinárních sester je důležitá… v tomto období nemají děti mnoho empatie a trhají mouchám nožičky … kdybyste to nepitvali, tak si ani nevšimnu, že čtu blbosti 😎
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUCIASHECK: tak to je jasný, ne, specializace na výchovu a socializaci štěňat a koťat! :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    LUCIASHECK: Pokaždý se tomu zasměju, visí nám to tady v autobusech, miluju.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Předškolní pedagogická veterinární sestra. Nejprve čteno jako jeden obor. Pak přišla spásná myšlenka - jo ahaaaa, to jsou tři různé specializace sester… no, tak jakoby asi ne :-D

RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: sry, je to dost peněz, jsem z toho dost paf...
    pro úplnost (originál)
    vielen Dank für Ihre Nachricht.
    Ihre Bestellung erreichte uns am ... . Diese erfolgte als Probeabonnement ZEIT Digital über 4 Ausgaben zum Preis von EUR 1,00, im auf unserer Webseite angemeldeten Zustand, unter Eingabe Ihres persönlichen Passwortes, Ihrer Paypaldatenund Ihrer E-Mail-Adresse und wurde durch das Akzeptieren unserer AGB bei der Bestellung bestätigt.
    Eine Kündigung Ihres ZEIT Digital-Probeabonnements lag uns zu Ende des Probezeitraums noch nicht vor. Aus diesem Grund erfolgte nach Ablauf des Probezeitraums die Umwandlung in ein reguläres Abonnement.
    Bedauerlicherweise wurde die Zahlung in Höhe von 158,60 EUR am ... abgewiesen, sodass wir Ihnen die Rechnung im Anschluss per E-Mail zugesandt haben.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER:
    děkujeme za Vaši zprávu.
    Vaše objednávka byla přijata .... . Jednalo se o zkušební předplatné časopisu ZEIT Digital na čtyři čísla za cenu 1,00 €. Byl jste přihlášen na naše webové stránky a zadal jste své osobní heslo, údaje o PayPalu a e-mailovou adresu. Tato objednávka byla potvrzena přijetím našich Obchodních podmínek.
    ... ... ...
    Do konce zkušebního období jsme neobdrželi Vaši výzvu k zrušení Vašeho zkušebního předplatného ZEIT Digital. Proto bylo po skončení zkušebního období automaticky převedeno na běžné předplatné.
    Platba ve výši 158,60 € byla bohužel ... zamítnuta, a proto jsme Vám následně zaslali fakturu e-mailem.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Dear Die Zeit...
    ...
    ... You unsatisfied customer
    místo Your unsatisfied customer
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LOVE_DALI: Nech si to zabaleny, nebo za tejden na neco zapomenes, az budes plasit znovu :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Takže celej konec minulýho tejdne a celej vekend straším s tím, že jedu na služebku.
    Připravujem, plánujem a zabaleno.
    Služebka je až příští tejden, kdu vybalit...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    PREDSEDA: nj, je zjevně důležité darovanou knihu aspoň prolistovat... :)
    SALO
    SALO --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADELHAIDA: V dávné minulosti jsme měli rodinnou přítelkyni, která zásadně dávala peníze tak zakomponované do umných koláží, že to člověka v první chvíli netrklo - typu kráčející partyzán z pětistovky čelí tlupě rozzuřených slonů s maharadžou v čele a nad nimi se vznáší pterodaktyl.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    To jsem takhle dostal od někoho na začátku 90s knížku, nějakou úplně trapnou. Věděl jsem, že jí nikdy nebudu číst, tak jsem jí rovnou šoupnul do knihovny. Po spoustě let, když jsem se jí zbavoval, jsem v ní našel 4 bankovky. Jenže mezitím proběhlo rozdělení Československa a kolkování peněz, takže byly neplatné. Výborný nápad tyhle prachy v knížkách...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ATUARFIK: Jo, taky dávám lidem peníze v knihách, ale nechávám je čouhat ven a pro jistotu upozorňuju na sběratelskou záložku:-D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ATUARFIK: zjevně není veterán jako veterán :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Čerstvý mozkový error, nebo spíš co vás pobavilo. Válím si doma šunky, zatímco syn vedle v Lidicích hraje s orchestrem. Když jsem se ho ptala, co je to za akci, prý něco s válečnými veterány. Bylo mi to divný, Lidice vypálili v červnu, ale i tak jsem ho nabádala, ať se chová slušně a s respektem k takové vážné události. Teď jsem si to vygooglovala.

PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    ATUARFIK: Nebo jako moje teta v hlubokých devadesátkách lovit prázdnou krabičku od Peter, na který byla za celofánem šouplá bankovka. Našla se. :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ATUARFIK: to bych je našla - obal je můj a knihy před vrácením do knihovny pořádně prohlížím, odkdy jsem vrátila knihu z potvrzením vevnitř (paní knihovnice ho našla a odložila mi ho u sebe).
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SHARKIE: Jj, a naštěstí jsem ten někdo byla já. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ATUARFIK: Slusne. Niekto by mal radost. :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tématicky ke knihám a hotovosti: kolegyně z Ameriky byla na otočku v Praze. Sešly jsme se na kafe a ona mi přinesla hromadu merche z Muzea DPP jako poděkování za něco, co jsem pro ni udělala. Říkám si, jasný, její malý syn je šotouš, byli v muzeu, tak si na mě vzpomněla. Myšlenka se počítá, je to od ní hezké, něco si nechám, tu knihu o historii tramvají někomu dám... naštěstí jsem knihu před uložením do krabice se zásobami dárků letmo prolistovala a postupně z ní vytahala deset dvoutisícovek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam