• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEJLA77: Mně to ještě pořád není jasný, ale stydím zeptat.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: ok, fakt mám dlouhé vedení... už to cvaklo... tak už to tady asi nechám :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MEJLA77: Ou em dží! No nekecej! Fakt si to myslíš??? Neeeeee, to není možnýýýýý
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: Nechci rýpat, ale nejsou ty specializace jen dvě...? Nebo mám taky error...?
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Peru, nevím jak dlouho, v prostředku na nádobí. Ty Pro Climate sáčky z DM vypadají téměř totožně.
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    NVT: Jsi tu správně 🤓🤣🤣🤣
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NVT: Prosímtě, přečti si název auditka. A pak jdi asi do prdele, nebo tak nějak.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NVT: Em… jak bych ti to tak řekla... Nezabloudil(a)s?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Dejte mi kafe přímo do žíly. Četla jsem "ochočený jogurt", a ještě mi to dávalo smysl.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LUCIASHECK: Správně, zvěř jako zvěř. :)
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    TRISSIE: Předškolní pedagogika veterinárních sester je důležitá… v tomto období nemají děti mnoho empatie a trhají mouchám nožičky … kdybyste to nepitvali, tak si ani nevšimnu, že čtu blbosti 😎
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LUCIASHECK: tak to je jasný, ne, specializace na výchovu a socializaci štěňat a koťat! :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    LUCIASHECK: Pokaždý se tomu zasměju, visí nám to tady v autobusech, miluju.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Předškolní pedagogická veterinární sestra. Nejprve čteno jako jeden obor. Pak přišla spásná myšlenka - jo ahaaaa, to jsou tři různé specializace sester… no, tak jakoby asi ne :-D

RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: sry, je to dost peněz, jsem z toho dost paf...
    pro úplnost (originál)
    vielen Dank für Ihre Nachricht.
    Ihre Bestellung erreichte uns am ... . Diese erfolgte als Probeabonnement ZEIT Digital über 4 Ausgaben zum Preis von EUR 1,00, im auf unserer Webseite angemeldeten Zustand, unter Eingabe Ihres persönlichen Passwortes, Ihrer Paypaldatenund Ihrer E-Mail-Adresse und wurde durch das Akzeptieren unserer AGB bei der Bestellung bestätigt.
    Eine Kündigung Ihres ZEIT Digital-Probeabonnements lag uns zu Ende des Probezeitraums noch nicht vor. Aus diesem Grund erfolgte nach Ablauf des Probezeitraums die Umwandlung in ein reguläres Abonnement.
    Bedauerlicherweise wurde die Zahlung in Höhe von 158,60 EUR am ... abgewiesen, sodass wir Ihnen die Rechnung im Anschluss per E-Mail zugesandt haben.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER:
    děkujeme za Vaši zprávu.
    Vaše objednávka byla přijata .... . Jednalo se o zkušební předplatné časopisu ZEIT Digital na čtyři čísla za cenu 1,00 €. Byl jste přihlášen na naše webové stránky a zadal jste své osobní heslo, údaje o PayPalu a e-mailovou adresu. Tato objednávka byla potvrzena přijetím našich Obchodních podmínek.
    ... ... ...
    Do konce zkušebního období jsme neobdrželi Vaši výzvu k zrušení Vašeho zkušebního předplatného ZEIT Digital. Proto bylo po skončení zkušebního období automaticky převedeno na běžné předplatné.
    Platba ve výši 158,60 € byla bohužel ... zamítnuta, a proto jsme Vám následně zaslali fakturu e-mailem.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Dear Die Zeit...
    ...
    ... You unsatisfied customer
    místo Your unsatisfied customer
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LOVE_DALI: Nech si to zabaleny, nebo za tejden na neco zapomenes, az budes plasit znovu :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Takže celej konec minulýho tejdne a celej vekend straším s tím, že jedu na služebku.
    Připravujem, plánujem a zabaleno.
    Služebka je až příští tejden, kdu vybalit...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    PREDSEDA: nj, je zjevně důležité darovanou knihu aspoň prolistovat... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam