• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    VIDA: Doufam, ze se brzo najde. Jen pripojim zkusenost, ze kocka se umi protahnout do diru ve zdi za linkou a pobyvat tam dva dny bez viditelneho vylezeni.
    [ATUARFIK @ Kocouri, kocky, kotata - jsou krasne chlupata a zaslouzi si nasi LASKU :o)))]
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VIDA: nám sublimujou kočky, když někdo jenom projde kolem našich dveří, když přijde instalatér, potkáme je přinejlepším večer
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Tento exemplář dostal jako kotě jméno Prskavka. Jak obcházím barák, tak se ptám, jestli neviděli velkou nasranou kočku. Ona se líp popsat nedá. Doufám, že je v bytě, ale kam se mohla schovat v 2kk, to nevim. Musim zase odejít do práce. Doufám, že jí nyx do večera vykouzlí.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NELLAS: nebo se poblejt pod stolem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Nemusí kousat, může třeba jen vrnět nebo protestovat :D
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Ptala. Ale to by si i všimli, kdyby je zavazadlo kouslo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Ptala ses jich, jestli si prohlédli zavazadla?
    FAT
    FAT --- ---
    NOFNAK: Taky mám takhle dvoje totožné doma. Byly pečlivě uložené za TV...
    VIDA
    VIDA --- ---
    Po návštěvě vodních banditů (lidi s novými vodoměry, sami se tak nazvali) mi zmizela kočka. Píšu to sem, protože věřím v kouzlo nyxu.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Týden jsem hledal sluchátka. Jako fakt poctivě, i pod gaučem, pod postelí, v batohu... Pak jsem si řekl, co už! a koupil si nová. Samozřejmě, že jsem je našel ten samý den. Vedle gauče. Kam jsem se koukal. Třikrát.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: Ihre Kündigung: ZEIT Digital, DIE ZEIT-Kundenservice
    vielen Dank, dass Sie die digitale ZEIT gelesen haben. Hiermit bestätigen wir die Kündigung Ihres Abonnements.
    Im Folgenden finden Sie die Informationen, die für Sie zum Vertragsende wichtig sind.
    Mit freundlichen Grüßen, Ihr ZEIT-Kundenservice
    Vaše zrušení: ZEIT Digital, Zákaznický servis DIE ZEIT
    Děkujeme, že čtete DIE ZEIT Digital. Tímto potvrzujeme zrušení vašeho předplatného.
    Níže naleznete důležité informace týkající se ukončení vaší smlouvy.
    S pozdravem, Váš Zákaznický servis ZEIT
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    z klubu Co vás dnes pobavilo nebo potěšilo:
    "V Branicke Formance vznikaji ranni romance."
    ...vzniká REFORMACE?? A to ho potěšilo? Že vzniká reformace? (Přičemž mi v hlavě naskočil obraz, jak v ranním oparu zahulené hospody sedí chlápci s půllitry a Zwingli jim zapáleně přednáší kritiku církve.)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MAR_TINA: prostě nejdřív tam viděla jeden obor (“předškolní pedagogická veterinární sestra”) a potom tři druhy sester (předškolní, pedagogická, veterinární). Nudná realita je to, že jsou to dva, absolutně nesouvisející obory, což samozřejmě nakonec pochopila i Luciáš :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEJLA77: Mně to ještě pořád není jasný, ale stydím zeptat.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: ok, fakt mám dlouhé vedení... už to cvaklo... tak už to tady asi nechám :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MEJLA77: Ou em dží! No nekecej! Fakt si to myslíš??? Neeeeee, to není možnýýýýý
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: Nechci rýpat, ale nejsou ty specializace jen dvě...? Nebo mám taky error...?
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Peru, nevím jak dlouho, v prostředku na nádobí. Ty Pro Climate sáčky z DM vypadají téměř totožně.
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    NVT: Jsi tu správně 🤓🤣🤣🤣
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NVT: Prosímtě, přečti si název auditka. A pak jdi asi do prdele, nebo tak nějak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam