• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Děkuju, já četla klíště a divila se :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TRISSIE: nj, klišé není klíště (a naopak – naštěstí) :). Ovšem některých textů se různá klišé drží jako klíšťata!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    [ELIZHANNAH @ Samomluva ... vylití duše a mozku]
    Klíště je komunikačně ekonomické, je jako komprimovaný soubor. Jenže při dekompresi zjistíš, že někdy obsahuje překvapivě málo dat.

to je zajímavá formulace, ale je to úplně obráceně, když dekomprimuju klíště při neopatrné manipulaci, tak se tam najdou data, co o ně nikdo nestál, třeba genetický materiál Borrelia burgdorferi nebo viru klíšťové meningoencefalitidy...

klišé! ne klíště! :-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NELLAS: Ďábel už nebude nosit Pradu. Meryl Streep dráždí šaty i doplňky z filmu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Do aukce míří nenáviděné obrazy Moneta.
    VIDA
    VIDA --- ---
    VIDA: Ntvl. Vrátila sem se domů pro baterku. Kočka podobný manévr nečekala a byla viditelná! Ježiš jak já miluju ten její znechucenej výraz! Kočička moje zlatá nesnášenlivá ♡
    VIDA
    VIDA --- ---
    Kočka zatím není vidět. Na večeři nereaguje. Jdu se kouknout po baráku.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    VIDA: zacni z vetsi vysky pomalu sypat granule do misky. naseho kocoura to zhmotni do pul vteriny.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BALAENA: jo. Palce jsou obecne v kontaktu s divou zveri posledni vyhoda.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    BALAENA: já jsem zjistila, že se mi za linku dokáže narvat několik koček, které se pak hromadí ve skříňce pod dřezem, kam se protáhnou dírou na trubky a kde si udělaly pelech v tašce s hadrama.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ATUARFIK: Tuhle dovednost naší kočky jsme znali. Na jaře se ukázalo, že se naučila otevřít si dvířka linky. Od té doby je na dvířkách dětská pojistka. Ona samozřejmě chápe, jak to funguje, ale naštěstí nemá protistojný palec.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    VIDA: Doufam, ze se brzo najde. Jen pripojim zkusenost, ze kocka se umi protahnout do diru ve zdi za linkou a pobyvat tam dva dny bez viditelneho vylezeni.
    [ATUARFIK @ Kocouri, kocky, kotata - jsou krasne chlupata a zaslouzi si nasi LASKU :o)))]
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VIDA: nám sublimujou kočky, když někdo jenom projde kolem našich dveří, když přijde instalatér, potkáme je přinejlepším večer
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Tento exemplář dostal jako kotě jméno Prskavka. Jak obcházím barák, tak se ptám, jestli neviděli velkou nasranou kočku. Ona se líp popsat nedá. Doufám, že je v bytě, ale kam se mohla schovat v 2kk, to nevim. Musim zase odejít do práce. Doufám, že jí nyx do večera vykouzlí.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NELLAS: nebo se poblejt pod stolem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Nemusí kousat, může třeba jen vrnět nebo protestovat :D
    VIDA
    VIDA --- ---
    NELLAS: Ptala. Ale to by si i všimli, kdyby je zavazadlo kouslo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VIDA: Ptala ses jich, jestli si prohlédli zavazadla?
    FAT
    FAT --- ---
    NOFNAK: Taky mám takhle dvoje totožné doma. Byly pečlivě uložené za TV...
    VIDA
    VIDA --- ---
    Po návštěvě vodních banditů (lidi s novými vodoměry, sami se tak nazvali) mi zmizela kočka. Píšu to sem, protože věřím v kouzlo nyxu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam