• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Salko: Klonové války!

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pěstounský sklad ve svém příspěvku žádá o vybavení pro panenku, přikládá vzkaz od pěstounky ("Eli si začíná hrát s tou tvoji panenkou a nic pro ni nemám…treba postylku, nocnik, sedacku, vanicku, lahvinku.....") a fotografii. A já si říkám, proč když anonymizovali tvář toho staršího dítěte, proč neudělali totéž s tím mladším sourozencem?

ILTU
    ILTU --- ---
    Že existuje pravidlo 34 :-)
    Pravidlo 34..
    https://www.youtube.com/watch?v=QjXszcZjENQ
    NEI
    NEI --- ---
    Protože akrylová fixa se nejlépe zkouší na ruce, jestli píše a pak ji nosíte ještě týden.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Koukám na to a říkám si, zaprvé, tohle je nějaký nový způsob zápisu "404 page not found"? A zadruhé, proč si ten odkaz neopraví?

STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    DOCKINEZ: cestou domů pravidelně vídávám reklamu na EXTRÉMNÍ KÁZÁNÍ. Pokaždé se zaseknu na tom, proč by měl někdo kázat zavěšený na stromě a ještě s motorovkou v ruce. Mozek mi to už nikdy nepřečte jinak.

Každopádně pár kazatelů znám a představit si každého jednoho z nich v takhle extrémním kázání není kupodivu až tak nereálné. Půlka z nich by do toho šla zcela určitě i dobrovolně.

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    AUDIAC: A error erroru je, že se nevložil předmět mého zmatení

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Koukám na teploměr na varné konvici a říkám si, když je tam studená voda a nic se nevaří, neměla by ta stupnice být na nule?

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MCD: no, já přišla asi za třičtvrtě hodiny, koláč ještě nebyl ve stádiu koksu, ale rozhodně byl ve stádiu keksu :-)
    ha, zjistila jsem, že mám i fotodokumentaci!

RAHUF
    RAHUF --- ---
    MCD: dívím se, že se tu ještě neobjevilo tohle:

LASERPOPE Trailer (2016)
    https://www.youtube.com/watch?v=H5gmCbglp1M&ab_channel=NewTrailerBuzz
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Lepší 😊🤓🥷🏿🐈‍⬛

LAMIE
    LAMIE --- ---
    Neumím komentovat… 20 minut přišívám utržené poutko 🤦‍♀️🙏🫡

MCD
    MCD --- ---
    QUARATH: Ale jistě, ozvalo se ze sluchátka...

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ale kámoš mi připomněl, že jsem mohl dopadnout ještě hůř :)

TABO
    TABO --- ---
    ERRTU: Podobny error se ted odehral u nas doma. Za tech cca 50let bychom si stejne nevzpomneli, tak jsme ho vymazali. :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tvl vlezu po ránu na Xitter a tam tohle. Než mi došlo, že jde o uzeninu v nějakým těstě, problesklo mi myslí něco o tom, co jako mezi mými sledovanými dělá škaredý péro stižený nějakou vleklou kožní chorobou.

No fuj.

ELLIE
    ELLIE --- ---
    Našla jsem tématický vtip! 😉

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Můj mozek si interpretoval "nalezení" jako "vytvoření" a nepřekvapilo mě to.

NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    skvělý čaj, to nemohu říct

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam