• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMIKSONY: Aby ořechy střásané z ořešáku zůstaly zaostřené
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    CHILDINTIME: jako třeba GLUMIK pracuje v Brněnským v Olympii a tam vyloženě dávají přednost lidem, co je měli objednaný předem a domluva s nima rozhodně je.

    SonyCenter Olympia
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    WOODMAKER: nevis kdo primo? shanim sony vaio mulflip 15a SV-F15N1S2ES potrebuju to do vanoc, mam ho predobjednanej snad vsude, do sony center volam asi tak kazdej den, mel bych ho mit rezervovanej, ale vzdycky se akorat dozvim ze nejakej prisel a hned byl pryc (ale me vedet nedaji omg).
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    CHILDINTIME: pár lidí tady je prodává přímo v SonyCentrech
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    pracuje tu nekdo v sony?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    High Tech Pumpkin Carving - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=L8A32zC2Zgw
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Po čtrnácti dnech života, co ani nebyl život s malým Samsungem jsem se konečně mohl vrátit ke svému věrnému druhovi Sony Ericssonu W960i :-). Já na tom korejci nebyl schopnej ani pořádně SMSku napsat .(.
    KROJC
    KROJC --- ---
    GLUMIK: Dík.
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    KROJC: Ahoj, mluvil jsem přímo s technikem na autorizovaným servisu, a laser se u MDS-JE510 ještě vyměnit dá, i s prací by to mělo vyjít do 2500,- Kč.

    BLAMI
    BLAMI --- ---
    LAUNCHER: taky ji mam. co se tyce designu, musim souhlasit ze nekdy je min uplne nejvic (na to jsou v sony experti :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Prikoupena Sony CP-F2LSA, 7000mAh externi baterie. Potrebuji to na dlouhe lety. Prvni externi baterie, ktera mi neprijde hrozne moc oskliva. Je to placate - vejde se to v pohode do kapsy. Dodavaji k tomu 2.1A nabijecku (v zivote jsem nevidel nabijecku pres 2A), takze predpokladam ze se to bude velmi rychle dobijet.

    KROJC
    KROJC --- ---

    Zdravim.Mám tři Sony MDS-JE510 z plzeňskýho rozhlasu a funguje už pouze jedna.Tuší někdo na kolik vyjde výměna laseru?Dík.
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    LAUNCHER: Je to zajimavy. Taky jsem si toho vsiml. Koupil jsem si v japonsku ZR LTE a ta ma displej o kus hezci nez Z.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GLUMIK: Saturace se da u novejsich Samsungu nastavit na docela normalni hodnoty. Akorat nevim jak presne to vypada s kvalitou displaye u Note 3, zase tam dali pentile, ktery nesnasim (pri tomhle rozliseni to mozna nebude prusvih, tezko rict).

    U Samsungu je ale hlavni problem v tom, ze vedle moji nove Ultry vypada muj predchozi Galaxy Note 2 jako oskliva plastova hracka. U Note 3 to jeste pro jistotu zabili silenou plastovou imitaci kuze na zadnim krytu.

    Take mi vadilo, ze u Note 3 umyslne zablokovali FM radio (je na SOC, ale neni zapojena antena). Radio nevyuzivam zas tak casto, ale chci ho tam mit, treba pro pripad povodni, kdy se hodi.

    Secteno podtrzeno, u me tohle kolo phablet valky vyhrala Sony s docela velkym naskokem.
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    LAUNCHER: Díky za postřehy. S tím displejem - ono je z mého pohledu celkem zajímavé, že Z Ultra nedostala (jako například menší Z1) do výbavy Triluminos displej, který by měl nabízet větší škálu (a tím i přirozenější podání) barev. U Z Ultra Sony udává prostě TFT displej a hotovo. Nevím, jestli by se nějak výrazně zvýšila cena nebo proč to tak je. Každopádně na tak velkém displeji si už člověk asi všimne ledasčeho. Na druhou stranu se mi docela líbí, že Sony moc ty barvy nepřepaluje, třeba u Samsungu mi někdy barvy připadají spíš jako z My Little Pony..;) Ale to je samozřejmě o názoru na věc.

    Jinak jsi potěšil pochvalou kolegy z Karláku, pár kluků tam znám a myslím, že tam jsou celkem znalí profíci.

    PONCIK: Jó, tak to je bohužel kolikrát celkem otázka... Teoreticky by vyšší písmeno v abecedě mělo znamenat vyšší model Xperie, pokud však například v letošní řadě na toto pravidlo zapomeneme u modelů L a M, kdy M je lepší tak maximálně v tom, že se k němu dodávají sluchátka, ale přitom je menší a má nižší foťák... Někdy je to prostě boj:)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Když už jsme u těch SONY mobilů, pořád nikde nemůžu najít co znamenají ty písmena L, P, Z apod. za tím Xperia, velikosti, vybavenost ?:)?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GLUMIK: Display je stale jeste u Sony problem - kontrast, barvy (zelena je spise zlutozelena). Spise by mi vyhovovala vetsi tloustka s vetsi baterii. Velmi me mrzela podle specifikaci nepritomnost ledky, kterou vyuzivam jako baterku, ale pokud zobrazite na velkem display bilou barvu, jit se podle toho ve tme v pohode da.

    Jinak sama pozitiva. Uzasne rychle CPU, GPU, 2GB RAM, slot na SD kartu - prvni android mobil, ktery mi prijde opravdu plynuly (pred tim jsem mel Samsung Galaxy Note II a pred tim asi 5 jinych Androidich mobilu). Libi se mi moznost dobijet z magnetickeho stojanku, hned jsem si ho koupil. Stamina mod, ktery vypne pri zamcenem display data a WiFi je velmi dobry napad. Zpracovani se mi moc libi, navic na bile variante, kterou mam, nejsou moc videt otisky prstu. FullHD pri 6.4 palce je paradni na net, cteni, videa, hry (na fotky to kulha, viz zelena vyse). Moznost namoceni je velmi lakava, tohle je idealni mobil na lezeni ve vane a browseni po netu :-)

    Chci neco, co jeste muzu nosit v kapse, ale uz na tom rozumne funguje cteni webu a PDF dokumentu. Celkove zatim velka spokojenost.

    Koupeno v Praze v prodejne Elvia Pro na Karlaku, staral se o me moc prima prodavac ktery o Sony vyrobcich hodne vedel. Tak by to melo byt :-)
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    LAUNCHER: Tak to lze bez nadsázky říci, že máš solidní pádlo.,) Na tomto budou web a hry veliká pohoda, co.. Případné postřehy velmi vítány.:)

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Tak mam tretim dnem Sony Xperia Z Ultra. Zajimava hracka :-)
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    Upgrade z Windows 8 na Windows 8.1 se rozhodně nedá označit jako bezproblémový... Řada diskusních fór se plní stížnostmi uživatelů na problémy buď přímo při upgrade nebo následně po něm. Již jsem mluvil se dvěma zákazníky o noteboocích Vaio, z nichž jednomu zhasíná po cca 30 minutách displej (nutný restart), druhému se velmi zvýšil hluk větráku vlivem nebývalého zahřívání notebooku... Doporučil bych s upgrade na 8.1 rozhodně minimálně vyčkat..:/
    Microsoft problémy s přechodem na Windows 8.1 řeší s výrobci hardwaru - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/clanky/microsoft-problemy-s-prechodem-na-windows-8-1-resi-s-vyrobci-hardwaru/
    GLUMIK
    GLUMIK --- ---
    V roce 2020 bude 200 stanic vysílat ve 4K | TV Freak
    http://www.tvfreak.cz/v-roce-2020-bude-200-stanic-vysilat-ve-4k/5191
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam