GLUMIK: Display je stale jeste u Sony problem - kontrast, barvy (zelena je spise zlutozelena). Spise by mi vyhovovala vetsi tloustka s vetsi baterii. Velmi me mrzela podle specifikaci nepritomnost ledky, kterou vyuzivam jako baterku, ale pokud zobrazite na velkem display bilou barvu, jit se podle toho ve tme v pohode da.
Jinak sama pozitiva. Uzasne rychle CPU, GPU, 2GB RAM, slot na SD kartu - prvni android mobil, ktery mi prijde opravdu plynuly (pred tim jsem mel Samsung Galaxy Note II a pred tim asi 5 jinych Androidich mobilu). Libi se mi moznost dobijet z magnetickeho stojanku, hned jsem si ho koupil. Stamina mod, ktery vypne pri zamcenem display data a WiFi je velmi dobry napad. Zpracovani se mi moc libi, navic na bile variante, kterou mam, nejsou moc videt otisky prstu. FullHD pri 6.4 palce je paradni na net, cteni, videa, hry (na fotky to kulha, viz zelena vyse). Moznost namoceni je velmi lakava, tohle je idealni mobil na lezeni ve vane a browseni po netu :-)
Chci neco, co jeste muzu nosit v kapse, ale uz na tom rozumne funguje cteni webu a PDF dokumentu. Celkove zatim velka spokojenost.
Koupeno v Praze v prodejne Elvia Pro na Karlaku, staral se o me moc prima prodavac ktery o Sony vyrobcich hodne vedel. Tak by to melo byt :-)