• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VECTORHolení - břitvy, double-edged razors, žiletky, mýdla ad.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    SHPAGIN: vzdyt zeleznej te vyjde jen o necely dve stovky draz ;)
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    koketuji s bagrem, ale nechci hned investovat tisíc a víc do pořádného strojku. co říkáte tomuhle:
    http://www.strihacistrojky.cz/...-strojky-ziletkove/holici-strojek-merkur-solingen-bakelitovy-1.html ?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VECTOR: tak urcite :-) - tohle jsem vzal na zkousku, co na to muj ksichtik bude rikat. K Vanocum si nadelim nejakyho Merkura (nejspis 23C nebo 34C).
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    RIVEEK: akorat bych teda strojek vymenil za nakej kovovej ;)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Btw. dnes mi prisla domu :)

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    uz dlouho si rikam, ze z predrazenejch plastovejch holitek, co se mi porad ucpavaj a hned se ztupi, prejdu na ziletky a z holicich pen v tube, co ve chvilce vyschnou a behem holeni mi opadaji z tvare, prejdu na holici mydlo, ale nikdy me nenapadlo, ze to fakt koupim behem chvilky v drogerii. Dika za doporuceni.
    Set od Wilkinsona, mydlo Barbus a jezevci stetka : oholeni jedna basen, maximalni spokojenost a navic super retro zazitek - a jako bonus, manzelce to mydlo, narozdil od vseho, co jsem kdy zkusil, nesmrdi.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    SAMGARR: jsi neco delal spatne .) oholil jses na trikrat, kuprikladu? :) (jednou po smeru rustu vousu, jednou ze strany a jednou proti)? (viz nastenka videa .)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Tak mam za sebou prvni oholeni safety razor a abych se priznal, tak jsem nejspis delal neco spatne:D jJsem napul oholenej, napul neoholenej, pulku vousu ziletka vubec nevzala. Zitra druhy pokus,
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Ok, tak jsem hodil na nastenku neco k tem safety razors, pro zacatek :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ANAXYM: ono taky hodne zalezi na ziletkach a jak jsou ostry, kazdymu vyhovuje neco jinyho .)
    ja teda zatim zkousel jen Gillette blue a Merkur. Ty merkury jsou drazsi, ale zas jsou v sikovny plastovy krabicce :) co se tyce holeni, tak jsou "mekci" a jemnejsi.
    ANAXYM
    ANAXYM --- ---
    VECTOR: ty safety razors by me docela zajimaly, navnaden timto klubem sem si poridil neco uplne obycejnyho (bohuzel v krame toho moc na vyber nebylo) ale to holeni bylo docela utrpeni. Takze jestli mas nejaky tipy, tak sem s nima ;-)

VECTOR
    VECTOR --- ---
    NANUQ: Jsem rad ze pomohla nastenka :) chystam se doplnit cast o "bagrech" (safety razors), ale nejak na to nenachazim cas. A i je tu dost malo podnetu v klubu .)

Ja ted premyslim nad nakupem tohoto: http://www.nozeinox.com/holici-strojek-merkur-solingen-progress.html
    ale nevim, jestli ta regulace napeti neni picovina. Mate s tim nekdo zkusenosti?
    NANUQ
    NANUQ --- ---
    Tak hlásím, že jsem se dnes poprvé holil břitvou (straight razor), po dědovi. Díky za odkazy na nástěnce, pořádně jsem si to prošel a snad i díky tomu jsem se nepořezal. Je to super, macho faktor, přišlo mi to dokonce docela jednoduché, až na holení kolem bradky a detaily na levé tváři levou rukou.
    Ještě si budu muset pořídit nějaký ten obtahovací řemen, opasek přece jen není úplně ono.
    Závěr - už se těším na další holení. :)
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Cítil dluh vůči mužům. Otevřel si v Praze lazebnictví - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/...elem-tomasem-koziskem-fio-/podnikani.aspx?c=A130926_1981542_podnikani_zuk
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Tak začátečnický dotaz (ženě se líbí strniště, takže se neholím, jen zastříhávám).
    Existuje někde v ČR holič? Myslím pána, co by mě oholil, abych to zkusil. (Někde jsem četl, že prej to nějak z důvodu hygienických předpisů nejde, tak by mě to zajímalo). Já jsem něco takového viděl totiž nejblíž v Sarajevu, a tam je to přci jen trochu z ruky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SAMGARR: Nech si to vyriznout. Operace na par minut.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Zdravim, jelikoz mi "skrabky" a el. strojek nevyhovuje, premyslim o holeni ziletkou a klasickym "bagrem". Bohuzel mam na tvari nekolik materskych znaminek a trochu se bojim jak moc mi to holeni zkomplikuje, ziletka umi preci jen poradne riznout. Mate nekdo zkusenosti?
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    VECTOR: a nezapomen na bowie ,pro cleny outdoor klubu !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam