Tak se taky hlasim do klubu. Pred ctvrt rokem se mi rozbila elektrika, holitka se mi nechtelo porad dokola kupovat. A tak jsem si poridil novou kamaradku Sharpy, prijmenim
RST45-WD. Co vam budu povidat, zazili jsme nejednu chvili odvahy a dobrodruzstvi. Napodruhe se mi podarilo ji nabrousit poradne, ted uz jen obtahuju a holi precizne. Inu, japonska nerezka a japonsky kameny. Ted uz brousim jen techniku.
Mam tri dotazy. Moje kameny jdou do tri tisic, ma smysl porizovat neco jeste jemnejsiho? Jsem spokojen s vykonem britvy a na noze to taky bohate staci, takze by to stejne byla asi jen takova libustka. Nebo to hraje roli?
Druha vec, pouzivate olej pred holenim? Pomaha to nejak vyrazne? Mandlovy, nebo olivovy?
A za treti, zkouseli jste nekdo
tureckou nebo taky salonni britvu? Vypada to jako normalni britva, jen misto ostri se do toho dava pulka ziletky. Asi kvuli hygiene a taky odpada brouseni, da se nova ziletka. Nekde jsem cetl, ze pri mega baleni ziletek vyjde jedno oholeni na jednu penci. Uvazuju, jestli poridit na cesty, tak jestli mate osobni zkusenost, sem s ni. Dekuji a preji hladky den ;)