CORNELA: achjo ..
1) "dívčí koleno" mi vydrželo dalších deset let a stále to trvá (fakt je hrozně příjemný se nemoct každý druhý den na tu nohu postavit a pajdat celé ráno, než se to "rozejde" .. i tak věci, které jsem si našla na netu, mi denně pomáhají víc, než všichi čtyři slavní ortopedi dohromady :)
2) ptám se zda si člověk může pomoci sám, když přesně vím, kde to bolí a při jakém pohybu bolest vzniká (to že to tady do detailu nepopisuju, neznamená, že jsem úplně blbá a spasí mě jenom ortoped) - moje druhá otázka směřuje na ODBORNÍKA (pro doktory přeloženo - vystudovaného ortopeda či fyzioterapeuta), který by mi pomohl s bolestí v předloktí, a který se mimochodem vyzná v tejpování a nebude mi cpát ortézu (protože ji v práci nemůžu nosit)
.. promiň ale přesně tenhle přístup (pacienti jsou idioti a jenom my víme, co jim je) je podle mě přesně ten, který nadělá nejvíc problémů .. já s vlastním tělem mám za ty léta už nějaké zkušenosti a i když na to nemám školu, tak věřím, že když s tím tělem denně nějak nakládám tak o něm opravdu vím víc, než doktor, který mě vidí cca 10 minut v ordinaci .. až mi bude trčet z těla kost, tak za tím doktorem pokorně poběžím, ale abych se po jednom prohmatání a jednom rentgenu zase dozvěděla, že "s tím nic neudělám, tak si vemte brufen" na to nepotřebuju chodit k doktorovi :)