dalsi, starsi:
18.1.2012
Probral jsem se kdesi na písku, poblíž nízkých keřů, v ruce jsem držel delší klacek, zkoumal ho a pohazoval si s ním. Když se moje pozornost přesunula od klacku, všiml jsem si, že v keřích stojí jakýsi indián a tváří se dost nepříjemně, dokonce hrozí oštěpem, najednou se z keřů kolem zvedají další indiáni a tváří se podobně zle, ani ne tak na mě, jako na ten klacek, radši ho tedy zahazuji..Najednou je jich kolem mě celá tlupa a vedou mě kamsi..V tlupě nejsou jenom indiáni, ale i pár vyvinutých bílých dívek s pěknými prsy, kterým věnuju první pozornost, ale když kouknu na tvář, zjišťuji, že je ještě dětská (12-14 let cca).. Přicházíme k jezeru v bílých skalách, voda modrá, krása..teď mi tak dochází, že prostředí by mohlo sedět na severní ameriku. Přes jezero vede obloukem most, na který vstupujem..Jedna z dívek mi sděluje něco v tom smyslu, že mam hezký pozadí, přičemž zjišťuju, že mam jenom jakousi bederní roušku, dost možná si držím jenom kus oblečení před šulinem:)) Most je z jakýchsi dřevěných prken, odráží duhové barvy, vybaven jakýmsi kovovým zábradlím (zvláštní) a já jdu po vnější straně. Koukám pod nohy, vnímám prkna a vodu dole, je vidět skoro až na dno, kdo všechno jde se mnou po mostě netuším..dochází mi, že je to nejspíš jakási zkouška a z nejvyššího místa bych měl skočit, ale když tam dojdu a chystám se k činu, probudím se..