TARGI: nechci tu rozvíjet nějaké svoje domněnky, ale často se setkávám s tím, že hodně pozitivní a sluníčkoví lidi mají nepříjemné sny (pronásledování, násilí atp)
dřív mě to udivovalo, ale jak jsem se s tímhle jevem setkávala častěji, tak jsem pro sebe vydedukovala, že tihle lidi prostě potlačují věci, které se jim nehodí do jejich "pozitivní" představy světa, no a pak nezbývá, než si tyhle obsahy odžít ve snu, kdy se jim nemohou tolik bránit.. ale nevím.
KAMAHL: moc nezkoumám univerzání symboly, ale zaujala mě celková atmosféra revoluce, převratu. k tomu mě napadá leda (pokud se ve tvém životě nedějí nějaké aktuální větší změny), jestli to nesouvisí se slunovratem, který se v době, kdy jsi to psal, blížil, a který je převratem sám o sobě :)
nevim, to mě k tomu jen tak napadlo
VISNAK: tohle mi připadá jako klasickej sen, kde se začne něco hroutit, a pak se to děje řetězovou reakcí dál, protože se dostaneš do nějakého rozpoložení, které už jenom potvrzuje samo sebe - že nejdřív uplavala loď, pak se objevily rozpadlý budovy, no a pak kamarád roztrhal vaši loď a to už jsi byla naštvaná.