PUKPUK: Napadá mě, že ten domek by mohl symbolizovat váš vztah - tím, že je to něco společného, co jste vybírali, budovali a zvelebovali spolu.
S další interpretací si už nejsem tak jistá: ten dům, který kupujete a který se na první pohled zdá být lepším než ten stávající, může být vztah s někým jiným - který sice vypadá lákavěji, ale podvědomí tuší, že by tam byla nějaká "bota", že by to ve skutečnosti takový žůžo nebylo (propadající se podlahy atd.). Tam je ale trochu divné, že se vám to zdá oběma...
Zaujalo mě, že ten skrytý prostor bývá tovární hala nebo taneční sál...mohlo by to symbolizovat touhu po budování kariéry (továrna) nebo svobodném životě (taneční sál) místo budování trvalého vztahu...kde si ale opět nějak tak uvědomujete, že by to mělo svoje velká negativa.
Ale možná by to "rozšíření domu"="rozšíření vztahu" mohlo znamenat potomka, což by vám zase mohlo připadat lákavé, ale podvědomě se tohoto rozšíření rodiny bojíte.
To mě k tomu napadalo, když jsem si to přečetla, možná jsou to blbosti, ale od toho doufám tohle auditko je :))