Nedá mi to a musím poprosit, jestli by někoho něco nenapadlo.
Mám sny, které se mi zdají fakt často a mám je vyloženě rád. Typově se jedná o sny, kdy jedu vlakem, autem, na jachtě, tramvají, autobusem... podle medo snáře znamenají tyto sny dobrý a rychlý postup, zároveň se často opravdu jedná o přesný nákres situace, která v mým životě probíhá (jedu např. v tunelu na střeše vlaku a vůbec nechápu, jak to zvládám - můj život vypadal tehdy zcela stejně). Podobně jako když věcí probíhaj jdou přesně jak mají, tak si jen tak jedu autem... když vlak nestihnu, zpravidla něco promrhám atd...
Ale ted se mi zdálo, že jedu vlakem, vystoupím z něj a jdu do města (nekontroluju svůj pohyb mám pocit, že mě spíše vede jeden známý) a najednou jako bych si uvědomil, že mám být ve vlaku a ne ve městě - běžím zpátky ale nestihnu to, ujede mi před očima. (ono to tak nějak i odpovídá tomu, co se děje aktuálně v mým reálným životě). ALE POTOM přijede kolona servisních aut s houkačkama, vystoupí jejich předák nebo šéf nebo já nevím, podívá se mi upřeně do očí a říká "Nebylo to všechno zle nakonec k něčemu dobré?" ... (což je i dost otázka, kterou se poslední dobou dost zabývám, když reflektuju svůj life posledních pár let a sám dosud nemůžu dojít k odpověďi). Ale to co se děje potom nechápu - šéf mi pokyne a já nastupuju do nákladního opanceřovaného auta (asi nejtlustší pancíř, jaký sem kdy viděl), ve kterém sou dvě sedačky, tak si na jednu sednu, ale mám trochu strach, že když zavřu dveře, tak mi dojde vzduch, a tak je jenom přivřu. V tu chvíli se probudím.
Sorry, že je to tak dlouhý, ale jedná se opravdu typově o sen, který mi zdá prakticky šest let v různých a velice velice zajímavých obměnách, ale tentokrát opravdu nevím...hlavně ten pancíř a kolonu servisních aut s houkačkama, fakt nevím.