TANAIS: Nemusí to být nevyzrálostí, spousta lidí žije strašně akčně a je nám to kolem (FC, média, třeba i Nyx atd.) cpáno horem spodem...
A tak, pokud se nestane něco, co člověkem strašně otřese, stereotyp nedokáží ocenit...
Navíc pojem "stereotyp" je poněkud zavádějící - pro někoho je stereotypem každodenní život - a přitom může odpadat od nervů v práci či ve škole, pro někoho nastává "stereotyp", když se narodí děti (tak nevím, ale podle mne jsem až do narození našich dětí netušila, co je to za adrenalin, a to jsem zažila kdejaké patálie v práci, včetně krachu banky, vykrádaček na zakázkách apod.), pro někoho může být už stereotyp třeba dloudodobé cestování...
PEETIK: "Jak být lepší... Jak být lepší v dalším vztahu... Aby z toho nebyl opět jen stereotyp, kterou ženu omrzí..."
Napadlo tě, že to není o akčnosti, ale že to také může být špatným výběrem partnerek? Když jsi klidnější povahy, hledej takovou, které to bude vyhovovat a ocení tě takového, jakým jsi... Že bude ráda, že třeba nejsi příliš konfliktní, nebo nemáš potřebu pořád někde lítat a budete spolu doma... nebo jí budeš moci dělat zázemí, zatímco se ona bude pracovně realizovat...
Nehledej chyby, kde být nemusí... Prostě jsi dotyčné nevyhovoval, šla jinam. Popřej jí hodně štěstí...