• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFTahové RPG na PC (okrajově i na konzole)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Obe vyzerajú fajn :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    S7ANLEY: dneska ma urcite vytecnej pomer cena/vykon Tom Clancy's Ghost Recon Shadow Wars :-)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    S7ANLEY: Krom Fire Emblemu bych rad doporucil Crimson Shroud.
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Dik za info. Chcel som sa ešte opýtať, nejaké typy na ťahovky pre 3DS?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    S7ANLEY: Z traileru jsem vyčetl leda tak to, že celá mapa bude vymodelovaná ve 3D, takže animačky útoků budou vypadat lépe, přirozeněji. To je tak všechno, ale slibují "více možností a kombinací"...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    S7ANLEY: zatim to nema ani jmeno, takze na dohravani mas asi casu dost.

Nintendo 3DS - Fire Emblem Teaser Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=Pz2LJ-4DDWU
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    DAVESADE: Na základe tvojích komentov som si 3DS kúpil pred mesiacom a Fire Emblem som ešte nestíhol ani dohrať, zatiaľ som na 45 hodínách a ešte mi ostáva asi 5 side questov pred finále. To som to chcel prejsť ešte aspoň raz na ťažšej úrovni a HC móde, tak neviem či sa k tomu vôbec dostanem. Nejaké nové features alebo len iná kampaň?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Dneska oznámili novej Fire Emblem pro 3DS... se vobtáhnu ;).
    GAF
    GAF --- ---
    Včera jsem strávil asi 5 hodin generováním postav v ToEE Borderlands Keep a když jsem se pak dostal do prvního města, tak mi hra spadnula na kouzlení familiara. Tak jsem to nějak vzdal pak...

Ale tušil jsem, že to přijde, oni se tam ti familiaři daj i koupit. Jiní. A s těmi to zřejmě nepadá, no uvidím. A taky je nutný to brát s rezervou tu konverzi. Btw dialogy maj zatim napsaný hezky co jsem těch pár viděl. Budu dále informovat.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    AoD jsem hral demo, docela to slo. Uvidime, kam se to casem pohne.
    GAF
    GAF --- ---
    Meh, tak ne. Tak je to early access. Grrr tenhle fenomén .)
    GAF
    GAF --- ---
    A hele, takže už je venku i ostrá Age of Decadence a ještě k tomu na Steamu mj.

News - Age of Decadence
    http://irontowerstudio.com/
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: asi máš pravdu, ale stejně mě to mrzí, mně se to moc líbilo a hlavně jsem byl nadšenej jak malej z těch různě vyřešitelnejch questů a že všechny elementy AD&D měly svoji využitelnost a všechny ty možnosti v souboji taky... uááá.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mne ToEE vadil tim samym, cim mne znechutil Pool of Radiance II: hloupymi a nezazivne navrzenymi souboji, kdy kazdyho brouka clovek pizlal pet minut. Obe hry mam v originalu, ale ani jednu jsem nedojel, proste mne udolaly nudou.
    GAF
    GAF --- ---
    Ayiiiaiaiiiiii, Temple of Elemental Evil konverze je už ostrá verze! Nevim kdo jste hrál ToEE, byl hrozně strhanej za za bugy a některý user-non-friendly postupy. Ale mně učaroval; bylo to pořádný AD&D s příběhem, různejma přístupama, odměnama za pozornost a hledání atp... A hlavně s tim modpackem od níže uvedených nadšenců, kterej opravoval většinu bugů a přidával slušnou porci obsahu navíc. Teďka ti nadšenci po dlouhejch letech dokončili uplnou konverzi do jednoho z nejznámějšího settingu AD&D takže hurá na to vážení.

The Keep on the Borderlands - Circle of Eight Forum
    http://www.co8.org/forum/forumdisplay.php?f=45
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DOCKINEZ: Mám v 3DS/VC tuhle verzi a nepřežil jsem první misi ;). Ale asi jsem dělal něco špatně no.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DAVESADE: GBA verze (Sacred Stones) byla docela v pohode, nic extra drsnyho.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    MAIMONIDES: Na PC bohužel nic, ale v emulátorech spustíš 99%-
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    DAVESADE: Aha. A na PC tedy nic. :(
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    MAIMONIDES: Fire Emblem je dlouhá série, vlastně Inteligent Systems nedělají nic jiného, než jeden herní systém, pokaždé dopilovanější. Hlavním produktem je jistě * Wars - ty mne ale už popravdě přestaly bavit... no a pak je tady fantasy spinoff Fire Emblem. Z této série jsem chvilku hrál na GBA, GC, Wii a DS inkarnace, ale bylo to dycky strašně drsný a nebavilo mne to tolik. Až právě nyní 3DS verze uvedla možnost hrát na lehčí obtížnost a docela jsem tomu slušně propadl. To co linkuješ je dozajista skvělá hra - ale nikdy jsem ji nehrál natolik, abych ti o ní řekl více.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam