REDGUY:
- vedomne jsi pracoval na cizi zivnostak a porusil tak zakon.
V podstate mam na vyber jeslti nepracovat vubec nebo nacerno.. kombinuji oboje ale na jidlo mam tak tak nekdy ani to ne...
- vedomne jsi neplatil zdravotni pojisteni a porusil tak zakon.
Nemel jsme moznost zakon dodrzet z meho pohledu.. Nemocny jsem prakticky nebyl a kdyz bych mel moznost zrusit si zdravotni pojisteni tak bych to nejspise udelal...
- vedomne jsi si trvale bydliste napsal na urad, diky cemuz jsi se vcas nedozvedel o problem a diky cemuz mas byt v exekuci.
Byldiste mi bylo zruseno majitelem bytu ve kterem bydlim dal.. A potreboval jsme platny obcansky prukaz kvuli volbam, takze jsem se napsal na urad.. O tom ze mi nedojde posta na puvodni adresu nebo na urad jsme nevedel.
I kdyz bych mel papir od uradu ze mam platit penize za zdravoni pojistnei, tka byhc nemel z ceho...
- vedomne nejsi zapsanej na pracaku, protoze se ti nechce hledat si praci a proto nemas narok na prispevek na zivobyti, kterej bys dostal kdybys projevil aspon trochu snahy.
Take mi to prislo ponizuji.. obyhat posty, nucene prace...
Ale asi se tam zas prihlasim.. i kdyz neverim ze mi praci najdou.. a ze mirne snizeni dluhu na zdravotnimpojisteni mi nejak vyrazne pomuze..
Jinak mel sem nahu VZP splacet.. poslal sem tam 10 000Kc, ale pak jsme neplatil ty mesicni poplatky, tak se mnou odmitli uzavrit splatkovy kalendar...