_BENNY: Být klidné je určitě fajn. A jsem rád, že jsi klidný.
Právě že já jsem asi hodně velká výjimka a jsme nejvíce soc. alespoň z těch které jsem poznal z iniciativy nebo příznivců NZP. Mezi příznivce a podporovatele NZP jsou lidé o kterých vím že mají zhruba průměrný nebo nadprůměrný plat nebo i plat přes 60 000 měsíčně. Pravda znám i jednoho komunistu studenta (který není vyloženě jak soc já.).. ale ten dělá jaderku.. Nebo jednu socku, která sice pracuje ale i studuje, ale socka je (ve smyslu že má chronický nedostatek peněz a nemůže si dovolit to co je pro okolí samozřejmost) :D Dělá DNA čipy (biologie).
Ale je pravda, že některé propagátorky jsou třeba doma s dítětem, takže z pohledu zvyšování HDP na tom také není nějak extra..
Jsme rád, že jsem tu byl upřímný i když jsem možná i mou diskreditací diskreditoval i NZP... :D Nevypadá to, že se sběr podpisů podaří a doufám že jsme příliš příznivců neodradil (třeba i žádného? :D)..
Pokud jde o to nasbírat tne podpisů co byl, tak se skoro ani nevyplatí přesvědčovat odpůrce, ale spíše více informovat ty kteří o tom neslyšeli (těch bude u nás i třeba oproti německy mluvícím zemím hodně..) a zaujme je to během chvíle...
Nebo mi to tak alespoň přijde.. Nebyl jsem a asi nejsme příliš dobrý propagátor a šířitel myšlenek a už vůbec né sběrač podpisů. Zarověň si myslím, že moje angažmá nebylo rozhodující..
Trošku mě ale mrzí že se do diskuse tady nezapojili nějací další příznivci..
Ale zase chápu, že je to náročné na čas a vyčerpávající a někdo kdo studuje nebo pracuje, tak má méně času než já..
Jinak o multimilionáři v ČR který by NZP podporoval nevím. Myslím si, že ale v zahraničí budou..
Osobně jsem dával leták Karlu Schwarzenbergovi a říkal, že se na to podívá :D... Tuším že Miloš Zeman snad někomu z iniciativy říkal, že by NZP podpořil, čemuž se hodně lidí podivovalo a dohadovalo se, jestli je to dobře nebo špatně :) Ale kolik má kdo miliónů nevím..
Které znáte multimilionářů krom Babiše, Bakaly a víte o nich něco více? :)