• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYNepodmíněný Základní Příjem
    GORG
    GORG --- ---
    tím že se zbourá barák?..

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ...rikal neko, ze nechce platit dane? :)
    One Drastic Way to Evade Taxes...
    https://www.youtube.com/watch?v=U5T98YkJqM4
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: tema NZP je asi jako tema vycerpane, tak toto auditko slouzi jako odkladiste ruzneho bordelu :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: souvilost s NZP?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    NEKROMANT: ten vubec nevi o cem hovori. opravdu, naprosto vubec. to uz je lepsi kdyz Karel Gott hovori o zenach.
    GORG
    GORG --- ---
    :: OSEL.CZ :: - Nad knihou: Špinavé ruce
    http://osel.cz/index.php?obsah=6&clanek=1281.

    Neco o mainstreamu (jak ne vzdy ma pravdu) a forme vs obsahu
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NEKROMANT: To myslim tak, ze pokud vedouci rekne "NE", tak proste NE... Bez ohledu na paragrafy i duch zakona obsazeny v duvodovych zpravach a vykladech...

    Cast z nich se upne k cerne praci, cast je "nucena" najit s i legalni brigadu, cast na cas zmizi nebo se necha hospitalizovat v Bohnicich (typicky drogovi klienti a pak klienti, kterym hrozi vezeni) a cast si zmeni TP a zkousi zadat jinde...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NEKROMANT: jaroslav dusek se stal i ekonomickym odbornikem? zatim jsem myslel, ze je odbornik na chemtrais a na kontakty s astralnimi bytostmi...
    NEKROMANT
    NEKROMANT --- ---
    Jaroslav Dušek: Bankám nejde o naše peníze, ale o naši duši. Odevzdáváme jim svoji moc
    Jaroslav Dušek: Bankám nejde o naše peníze, ale o naši duši. Odevzdáváme jim svoji moc | Kupředu do minulosti
    http://www.rozhlas.cz/...nkam-nejde-o-nase-penize-ale-o-nasi-dusi-odevzdavame-jim-svoji-moc--1448941

    COMODOR_FALKON: Jak to myslíš, to neprojití přes vedoucí referatu?
    Co se děje s parazity, kteří nepracovali a které odstřihneš od dávek?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GORG: a ty bys radsi ty rusky prachy mel k dispozici na vyplaceni NZP, nebo co je smyslem toho postu? :)
    GORG
    GORG --- ---
    Jak děti na základce
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    ... az to triska dverma :-)
    GORG
    GORG --- ---
    Ukraine crisis: T-72 tank shoots hole in Russian denial - BBC News
    http://m.bbc.com/news/world-europe-28961080

    toto?

    Je tam rozmazana fotka tanku, ktera navic mohla byt porizena kdekoliv. Pokud nejaka zeme utoci na jinou, tak k**** proc jsou vubec dohady, jestli utocej nebo ne?

    Co skutecne ten nas soucasny ponzi system nekryte meny a deficitu muze zachranit je valka jako vzdy predtim. Mezitim se debatuje o pripojeni Nemecka do BRICS, coz by byl konec dolaru( a moznosti si libovolne tisknout penize). BRICS se drzi kryti meny zlatem, coz je tisice let stare platidlo.

    Nechci verit za kazdou cenu Rusku, ale nevim proc bych mel bez pochyb duverovat te nasi strane a ze je Zapad nejake dobro s osvicenymi pravdomluvnymi vudci, kdyz vsechny regionalni valky z poslednich let se nakonec ukazaly jako vylhane. Vcetne cerstve Libye a diky bohu nakonec Zapad nazautocil na Syrii! Proste vse se nakonec ukazalo jako lez, tak jak je pravdepodobny, ze ted to s tou Ukrajinou je pravda pravdouci?

    Ted bylo v telce, ze zle ruske firmy tu perou prachy do danovych raju. Ale kdeze? Takova nehoraznost? :) Neni ta zaujatost medii zjevna?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: bud rad, ze Havel, USA a kapitalismus vyhral. Protoze v jinym rezimu by si nemohl tak perfektne zabijet cas zvanenim po internetech.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    COMODOR_FALKON: Takže fotka tanku?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GORG: Na Ukrajine byly opakovane spatreny, vyfoceny a dokonce i zajmuty modernizovane ruske tanky s nejnovejsi reaktivni ochranou typu Kontakt. Takove mela az do valky pouze RF, teprve ted ma nekolik ukoristenych kusu ukrajinska armada.
    Rusko navic jiz priznalo, ze tam jeho vojaci jsou - byt udajne jen na "dovolene" (hodne dlouhe...)
    GORG
    GORG --- ---
    ALMAD: Ad Ukrajina.. osobně nezaujímám jednozančné stanovisko, i když svůj názor mám, ale do toho rejpaj už i rodiče, jak jsem tam teď byl na návštěvě.
    V tomhle tématu mi chybí (dostatečné) důazy o nějaký invazi (jak se to bere jako fakt),takže rozporovat něco, co samo moc důkazy podloženo nebylo, pak důkazy nepotřebuje. Jinými slovy - kritizuju tu sebejistou extrapolacii různých indicích v ten v médiích přijímaný konstrukt vůči Rusku.

    A když už to vrtá hlavou i našim, tak si říkám, co se to děje,že se nějak shodnem :-)

    A když čtu "brečení" Armády ČR, že chce navýšit rozpočet kvůli Rusku opakující ta samá "fakta", pak už se musím smát, kdo je tu zaujatej.

    Ale tak můžu se plést v různých věcech. (Ale) Psal jsem tu např. že v Illinois schválili zákon, že Pí = 3- (a za tím si stojím) Že ho schválila jen jedna komora zákonodárců, na věci nic nemění. Nelze to brát na lehkou váhu, a že to neschválil i senát zřejmě zařídil ten profesor matiky, co šel prvně náhodou okolo :)) (obvinění, že neumím anglicky jsou směšná, já to tam četl, ale tady se lidi vysmívají i dlouhým příspěvkům, tak jsem to nechtěl rozmazávat. Fakt jsem čekal kdo vytasí, že se to nakonec zákonem nestalo)

    Důvěřuj ale prověřuj, ano ,) Teď jsem se fakt přehlédl s tím vlivem NFT na školní nábor.Ale že bych byl mimo permanentně? ,) A to se bavíme o faktech/statistikách.. pokud jde o hovoru o lidské povahu, tak se tu povětšinou bavíme všichni čistě o subjektivních názorech - proč je třeba problém pro bezdomovce si tu občanku zařídit. To je imho otázka na zamylení, než hned spěchat k nějakému závěru o tom, že jsou neschopní. A popravdě mi přijde, že člověk bez domova a peněz je sám asi důkazem, že se o sebe postarat umí,když se mu takhkle daří přežít.(Aťuž nám třeba nějaké ty technikypřijdou pijavistické. nemyslím teď alkohol :D)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NEKROMANT: Tak nejak jsem se dostal do socialni sfery pote, co jsem nejaky cas vedl tymy ve velkych firmach nebo pro ne.
    Instrukce v tehle koglomeratech jsou vetsinpu protikladne, takze je to casto loterie ve stylu: Z ktereho oddeleni dorazi kontrola driv...?

    V te dobe jsem zaroven vypomahal v jedne neziskovce, akorat to tam bylo cim dal vic problemove (korupce, drogy, podrazy na lidi okolo - proste ty klasicke veci, kterymi je ID KETHAMINA znama), coz se umocnilo pote, co jsem prestal hulit (vzdor "firemni kulture"), absolvoval vycvik Pracovnika v soc. sluzbach a zjistil, co vse je spatne a ze to je vlastne umysl... Krom toho se K. zacala chovat rizikove a nespolehlive - coz v nekterych pripadech bylo jen otravne ( predstirani vytizenosti vcetne predstirani pobytu v jinych mestech), ale v nekterych ohledech mne to primo ohrozovalo - to kdyz jsem delal treba dorucovatele dokunentu, ktere nemely jit pres podatelnu - protoze jak jsem pozdeji zjistil, byly podany tyden po uzaverce... Atp.

    Mno a v socialni sfere neni az zas tolik moznosti a je soucasti vycviku znat sve limity. Navic neziskovky... Mno... Rekneme, ze jde casto o dilci uvazky... Takze kdyz se naskytla moznost jit do statni spravy, navic na pomerne brutalni oddeleni (extremni psychicka zatez a siroke spektrum znalosti, ktere je vhodne umet), tak jsem sel...
    Platove jsem na tom jen o neco malo hur, nez jako vedouci se zodpovednosti za miliony cash a deset ci dvacet jeste hur placenych podrizenych...

    Agenda hmotne nouze ma sva specifika. Predevsim je v ni obrovska fluktuace, spousta lidi odejde driv, nez se neco poradne nauci, Starsi generace jedou podle jiz neplatnych sablon, rada lidi ma blizko k lahvi. Jeden kolega ze severu byl namol uz v 11 dopoledne... Takze neni AZ TAK slozite patrit k nejlepsim...
    Navic jsem byvaly ajtak, takze nektere aplikace ovladam prakticky jen ja - a dokonce jsem byl v tymu, co resil funkcnost IT systemu od Fujitsu Siemens, stejne jako pozdeji v tymu, ktery pripravoval (pod vedenim projektaku z HP) podklady pro zadavaci dokumentaci k vyberovemu rizeni na novou aplikaci...

    Kazdopadne ten pocit, kdyz nejakeho parazita odstrihavam od davek.. Hell Yeah!
    Sice jeste lepsi je, pokud se podari stabilizovat padajici existenci nekoho, kdo driv pracoval, ale to vetsinou neprojde pres vedouci referatu...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZARREMGREGARROK: pochopitelne zelva na dovoleny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam