DANYSEK: Tak co bys chtel za ty penize...?
Absolventy Harvardu, Oxfordu a Sorbony...?
To mi krivdis - ja se skutecne intenzivne snazil neco zmenit, nejen na svem oddeleni ale i jinde - stopnul jsem i jeden z podvodu fy Brailcom na vedlejsi agende kompenzacek... Teprve az po me intervenci zacli na kraji situaci resit...
Ale jakakoliv snaha o zkvalitneni uredni prace a uvedeni do vyssiho stupne souladu se zakony vzbuzuje reakci: "On se nudi, pojdme mu prihodit agendu".
Jsem jediny na oddeleni, kdo posledni 3 roky cte novou legislativu a metodiky - ale nesmim je pouzivat, musim pouzivat tragickou sablonu, jinak mi rozhodnuti schvalovatelka neodsouhlasi.
Co na tom, ze jsem v rezimu "podle sebe" obstal v "testu ombudsmankou".
Neumyslny boj s lenosti zaslouzilych kolegyn mi dost zhorsil vztahy na pracovisti bez vetsiho vysledku.
Ale je fakt, ze to vyvolava sympatie jinych kolegu a kolegyn (vedoucich od jinud a z GR/MPSV) jakmile budu mit DiS., tak bych mel mit vlastni oddeleni v jine ctvrti - tam se jim agenda hroutila nekolik let a aktualne nesehnali nahradu za urednici na materske, takze se jim agenda zhroutila uplne a maji "zaskok" ve vedlejsi ctvrti, ktera se pod tim uz hrouti taky...