• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYNepodmíněný Základní Příjem
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALMAD: to je solidni picovina, kterou si napsal... holky vzdycky chtej drzouny a prachace, jinak musis hledat mezi jinym typem divek napriklad na psytrance party, kde lidem nejde o realitu, ale spirit...
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    _BENNY: Myslim, že z pohledu těch lidí co to neuměj definitivně. Ale víšjak, jednou ty ženský prozřou, odhoděj všechny vejtahy a doceněj je! :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Jobs.cz: Jak zníte, když žádáte o zvýšení platu
    https://www.youtube.com/watch?v=CLy7M5OnbI0
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ALMAD: Jo. Tak to prostě chodí.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    _BENNY: jasne nekteri i vicekrat :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ALMAD: kluci co umi sbalit holku taky diskriminuji ty, kteri ji sbalit nedovedou?
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    MANFRED _BENNY: Já mám pocit, že je to spíš proto, že se tou vyjednanou mzdou diskriminují lidé, co neumí vyjednávat.

    Noa protože vyjednávání neni práce, ale takovy skorohumanitní schopnosti, tak by se to mělo eliminovat.

    (Jakožto ajťák mívám s těmahlectěma soft skillama taky problém, takže myslim že trochu vidim, odkaď se to bere :) )
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    _BENNY: Čímž vylučuješ z procesu kde si dva, zaměstnanec a zaměstnavatel vystačí někoho, kdo by určoval a co není "spravedlivá mzda" a "poctivá práce" tedy nějakého vydařeného levotoče, případně jeho předůležitý ouřad. S hromadou chytráků pobírajících za svoji poctivou práci spravedlivou mzdu :-). Minule mu to nějak moc nevyšlo.
    Ono dycky to dopadne stejně, náš odborový boss taky nikdy nebojuje za nadprůměrné ba ani průměrné, ale za ty líný lemry...pochopitelně z pohodlí svý kancelářičky :-)

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ja bych teda spravedlivou odmenu urcite nechtel. ja chci odmenu pokud mozno nejvetsi, zatimco muj chlebodarce by ji chtel pokud mozno nejmensi. zbyva jen otazka kdo koho vic potrebuje.
    NEKROMANT
    NEKROMANT --- ---
    PETER_PAN: Proč nesouhlasíš z NZP? Co znamená narovnání podmínek? Věříš v "poctivou práci" a "spravedlivou odměnu" za ní v formě mzdy?
    NEKROMANT
    NEKROMANT --- ---
    Zkušená návštěva: Tomáš Tožička — Průvan — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...37-pruvan/216562254300005/obsah/471999-zkusena-navsteva-tomas-tozicka
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PETER_PAN: Tenhle zbabělý přístup nutně vede k tomu, že důvěra v tvé příběhy se bude limitně blížit nule. To si asi uvědomuješ. Co by mě ale opravdu zajímalo je, proč jsi sem tu debatu zavedl.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PETER_PAN: ale jen se rozepiš, tady trvdíš jak žijeme v sociální bublině jako boháčský zasranci, a když řeknu, že mám menší příjem, než 80% země a stejně zvládnu pofetovávat úplný spokojenosti, tak to ani nestojí za komentář. Já s mojí prací ani příjmem nemám problém, pokud chceš, dohodím ti stejnou pozici, recepčních sháněj všichni furt mraky.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Mno, zas nic? Slušnej člověk se za svůj job nestydí., tak to vidím na OVB nebo ten feminismus.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    OK. Uz na toto tema nebudu prispivat ani zde, ani jinde. Omlouvam se. Reakce jako od ID: OMNIHASH nebudu ani komentovat. Zkousel jsem to nakousnout pred 2ma lety v jinem auditku a KOUDY me uzemnil ze hovno a vsichni maji dobre a ty co ne - tak se mohou mit dobre. Na NYXu, ve svete lidi jako DRAGON, KOUDY, PHAILO nebo BLOWUP me melo napadnout ze mam drzet hubu.

    _BENNY: Souhlasim s tebou. Jak jsem napsal v minulem prispevku - tak jsem urcite proti NZP, protoze mi vadi nemakacenkove jeste vic nez beznym lidem.

    Takze ode mne posledni prispevek na toto tema zde.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OMNIHASH: muj fotr delal reditele gymnazia a delal i o vejkendech ci prazdninach. byla to manazerska funkce... nejvic vostry bylo, ze kdyz sem nastupoval jeste v 90's do svyho prvniho zamestnani jako totalni lowend (rozumej sroubovac PC), mel jsem asi 2x vyssi plat nez fotr po 25letech ve skolstvi vcetne priplatku za reditelovani, to byla sila :D
    //taky sem rok a pul ucil a zjistil jsem, ze pro tuhle praci se musi clovek narodit a musi bejt skromnej, protoze kantorinu nedelas kvuli penezum (pokud nejsi klaus junior treba, zejo) :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VYHULENY_UFO: ty hlavně nemakaj o víkendech
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JIMIQ: asi mas normalni zenu, ktera umi pocitat a hospodarit :D


    OMNIHASH: 13hodin denne.. tolik snad nepracujou ani kantori.. imho
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    PETER_PAN: Já se snažím být také empatický, ale mám takový pocit že se snažíš zoufale vyhnout odpovědi co je to za boží džob co děláš a proč s tím nevyjdeš. A hnedle je nabídleni otázka, pročpak tohle kličkování.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PETER_PAN: ale ja vim ze takovi lide existuji. presto si myslim, ze jim pomuzeme vic kdyz je nazeneme do prace, nez kdyz jim dame prachy za nic. nebo si myslis ze moznost stat se obcanem prvni kategorie je jenom skrz NZP? dalsi segregace lidi na pracujici a na ty s NZP te netrapi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam