• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYNepodmíněný Základní Příjem
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Pri mnozstvi chyb, ktere dnesni SW obsahuje se nelze divit, ze uredniku je stale treba. Holt programatori jsou casto prasata a kvalitu moc neresi... :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FIONOR: popravdě - jakákoliv budoucnost světa, který potřebuje "úřednictvo", je budoucnost, ve které nestojí za to žít.

    tím nemyslím, že občas někdo nebude muset udělat nějaký administrativní úkon - myslím tím čistě jen existenci profesní vrstvy (jedno jestli v soukromém nebo veřejném sektoru), jejíž _jedinou_ pracovní náplní je plynně hovořit ptydepe a vykonávat administrativní úkony.

    pokud jsme strávili sto let vývojem automatizovaných informačních systémů a následně ještě propojováním všeho přes internet jenom aby lidé nadále pracovali v úředních profesích, tak je zbytečné čekat až do tepelné smrti vesmíru a civilizace to může zabalit rovnou.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: jako sorry, ale tohle věčné navážení se nyxu do mé osobnosti mě už začíná štvát. ano přiznávám - použil jsem opakovaně zbraně hromadného ničení báboviček vůči řadě zdejších nadprůměrně pokročilých uživatelů vesmíru. No a? tak se mnou nesrovnávej, no.. aspoň neubude :) stejně nepíšeš dost tldr příspěvky :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    chtěli jste levicové teoretiky, budete mít levicové teoretiky. co bych se dřel, ať někdo žvaní za mě :-)
    Komunisté a příživníci | A2larm
    http://a2larm.cz/2016/10/komuniste-a-prizivnici/
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: :-D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: kdyby si umel cist tak bys vedel,ze nic netlacim a dokonce ze nejsem pro ZP. Jsi takovy debil ze se hadas i s nekym kdo s tebou souhlasi...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: ty jsi vazne tupoun,uz se dale neztrapnuj :-D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: copak dotkl jsem se te,chudacku?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    DANYSEK: No určitě ne, ono dost je to následek porevolučního debilního pohrdání každym kdo dělá rukama, chodí do fabriky etc., který stvořilo v konečnym důsledku přitroublý absolventy SŠ a VŠ v oborech, pro který je existence neziskovek atd. jedinou záchranou před lavicí v čekárně na sociálce :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINKOS: jak na zahranicnich serverech, zijeme v cechach, bavime se o nzp v cesku, tak je potreba vychazet z ceskych dat, neasi. :DD
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MANFRED: to uz ale neni problem v kategorii "ubyva prace" - argument, ktery bojovnici za NZP radi pouzivaji.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    DANYSEK: Problém to je akorát, když má člověk přehnané požadavky, to jest aby ten člověk uměl to, co je zapotřebí pro onu práci, chodil včas a pravidelně do práce a netrávil drahnou dobu maroděním, paragrafy, obíháním doktorů případně mu po zaučení, u nás 6 měsíců +, neodešel do pryč....


    XCHAOS: Pokud by ZP nevrhl směrem k pobíračum všemožných dávek tolik, kolik dostávají dneska, už druhý den by byla média plná ječících levotočů všech barev a stran, předvádějících tanec okolo strádajícího proletariátu a vrhly by se na to všechny tuzemský i zahraniční organizace na ochranu "práv chudých" a třeba Romea by si zgustla.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    VYHULENY_UFO: no to je xchaos,co ti k tomu mam rict.
    Tebou hledana tabulka by se mozna dala najit na zahranicnich webech co se tim zabyvaji,pokud te to tak zajima tak urcite nebudes mit takovy problem si to najit.

    Nezlobte se chlapci,ale uz jsem k tomuto tematu rekl co jsem chtel a pujdu se venovat jinym vecem.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: dekuju ti za starost o moje vzdelani,ale zrovna ekonomie mi celkem sla. No a pokud by si se vice snazil pochopit psany text,tak bys vedel,ze to mozne zdrazeni jsem pripoustel a taky bys vedel,ze ZP zavadet nechci.
    A o zvyšování dani jsem se taky zminoval.
    No tlacha se s tebou hezky,ale me moc nebavi se opakovat jen protoze mas problem porozumet psanemu textu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINKOS: Tabulku ti nedam,to by musel nekdo spocitat a zp pro me neni tak dulezity abych se tim vic zabyval.

    si trochu aktivitou v tmto auditku protirecis. ale bez cisel neni debata.


    LINKOS: ne, staci tabulka s cisly. xchaos uz dokazal nalinkovat odkaz na wiki se statnim rozpoctem, tak tam by se asi dalo zacit, ne? :D
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: nechces mi pujcit tu tvoji vesteckou kouli?
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: tak to je jeden z hlavnich protiargumentu,ze by se trh prizpusobil a o co bude vetsi prijem obyvatel,tak o to vzrostou i ceny zakladnich potreb.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    VYHULENY_UFO: zaprvi nejsem pirat a nesrovnavej me laskave s Xchaosem. Klidne se na me zlob,ale zrovna ty velmi rad nakladas s pojmy a dojmy. U rodicu neziju,na zivobiti si vydelavam uz celkem dlouho,koukam,ze uz k temtu nemas co napsat tak si se zacal hloupe navazet.
    Tabulku ti nedam,to by musel nekdo spocitat a zp pro me neni tak dulezity abych se tim vic zabyval.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    FIONOR: haha
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LINKOS: a kolik by ta castka mela byt...???

    mezi normalnimi lidmi, kteri chtej delat treba politiku se prichazi s navrhy. s vama piratama je to tezky, pisete romany, dojmy a pojmy, ktere mate podlozene nejakou predstavou o zivote, obvykle s rodici, ale prijit snejakou malou tabulcickou, abychom se my, kapitalisticti fasiste ,mohli zasmat a cisla rozcupovat, tak jak se to dela, kdyz probiha diskuse...

    //paklize bude vysoka tak, abys prezil, myslis, ze nekdo pujde delat... LOL
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    VYHULENY_UFO: to je prave to,ta castka by mela byt tak vysoka aby si z toho prezil a tak nizka aby si nestratil motivaci neco delat.
    O zp ve vysi prumerneho platu muzes jen snit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam