prosim o radu:
hledam aktivity a hracky/pomucky pro osmimesicniho kojence (t.c. se zatim jenom plazi, event. pritahuje rukama nahoru, ale nesedi, nestoji, takze veskera akce na brichu). rozumim, ze je toho plny internet, ale ja jsem aktualne uplne v riti a ty tam jsou casy, kdy jsem pri kojeni davala jeden online seminar za druhym a projizdela tematicke weby stylem 5 oken a na kazdem 40 zalozek. nemam na zjistovani vubec cas a jsem spankove deprivovana tak, ze zrejme pro me rozhodne neni zrejme, takze potrebuju akutni radu, za ochotu predem dekuji.
jednak: decko ma ted velmi v oblibe igelit a papir ve vsech podobach, smykat, trhat, zrat, davit se. to mu samozrejme nemuzu doprat a zaboha me nenapada, cim bych toto mohla nahradit. nevite?
a za druhe - hracky/pomucky - co se vam osvedcilo, muzete me nasmerovat, mate nejaky tip? rozumim, ze je to o tom, co to dite aktualne zajima, takze se neda obecne poradit kup xy, ale uvitam jakoukoliv inspiraci.
zkratka uplne cokoliv krom DIY - to bych strasne rada, ale to je uplne nad moje moznosti (uplne zdecham, nehrozi, ze bych si nasla cas na laminovani karticek hahaha, to se uplne smeju:D).
abych to ozrejmila - monte usporadani domacnosti, system prace i samotne pomucky u nas uz nejakou dobu velmi dobre funguji u starsi (3r), a v ramci svych moznosti se na to chyta i mimino. akoratze ted dospelo do faze, kdy ho hrozne zajima vsecko, co delam se starsi, tim padem kdyz se nemuze ucastnit tak kvili, tim padem nemuzu venovat zadny cas starsi, aniz by u toho mimino netrolilo, pak rvou oba a ritime se uplne do pekel, tohle nemuzu nechat vyhnit pac uz vim, co by nasledovalo. takze potrebuju nejak zamestnat to mimino, protoze to se ted vyvojove dost pohlo a dosavadni velmi oblibene itemy jako oblazky vseho druhu, sisky, drobnosti ze dreva apod. uz jsou nezajimave a na plno veci je zas furt prilis male (pac to zere nebo tam treba zatim nedosahne).
za normalnich okolnosti bych si to velmi rada pozjistovala sama, protoze me monte bavi a dava mne to u nas smysl (a navrch monte pomucky jsou pro me velmi okulibe), takze do toho tlemim velmi rada kotel casu, akorat ted to proste vubec nejde a mezitim mne celkem hori pod nohama.
dekuji za jakoukoliv inspiraci.