TOMINO_I: PatchManager. Ale tahám je ze dvou zdrojů - něco jde z přímo z katalogu PatchManageru (asi se aktualizuje automaticky) a zbytek z openrepos (Storeman/Warehouse).
Dohledávání nainstalovaných balíků jsem nikdy tolik neřešil (zvlášť po factory resetu nebylo co řešit), ale mám dojem, že jak Warehouse tak Storeman to nemají moc dobře udělané - Storeman by občas rád aktualizoval něco, co mi Jolla Store (či jak se to jmenuje) vůbec nenabízel a podobně.
A co se týče Warehouse, tak ten je už je deprecated a Storeman je jeho nástupce. Bohužel je to pořád work in progress a je to znát.
I tak jsem s ním spokojenější, přestože Storeman sice občas padá, ale jinak je svižnější a celkově krok správným směrem. Warehouse byl feature-complete, ale často se zasekával. Takže stabilní a pořádně funkční SW to nebyl asi nikdy :-)
Warehouse sice fungoval (nainstalovaný z dřívějška) i na novějších SFOS, ale po factory resetu už nešel dát do 2.1.x . Ačkoliv by asi mělo jít nainstalovat si Warehouse v předchozím releasu a pak updatovat, když nad tím teď přemýšlím.