• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISHNAAutomatický trading/boti/burzy
    EDAK
    EDAK --- ---
    Mam na vas takovou otazku. Jake jsou pro vas zasadni indikatory podle kterych se snazite postavit automaticke systemy? Nechci po vas vase tajna nastaveni, presnou kombinaci, ale spis jestli mi dokazete poradit neco od ceho bych se mohl odpichnout. Pripadne nejake stranky ci forum kde se toto resi?dik
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    SOONIC
    SOONIC --- ---
    mOT:
    neumíte nějakým scriptem po načtení stránky kliknout dole na load raw data ?
    Bitcoin Charts / Charts
    http://www.bitcoincharts.com/charts/bitstampUSD
    IFANDAI
    IFANDAI --- ---
    Nová trading platforma, v betě a se zajímavým pricing

    Pricing | Cloud9Trader
    https://www.cloud9trader.com/pricing
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KEEPER: je to jiny, ale je to nak zahadne spojeny s jejich orderbookem protoze kdyz dumpnu treba 100LTC tak to normalne vidim na wisdomu, ale cena se lisi.. kazdopadne to neni tak hrozny, je to fakt v radu centu, ale blby je, ze ty obrovsky pumpy a dumpy na btc-e se na mt4 az tak moc neprojevi do spicek no takze se s tim musi pocitat.
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    HOUMLES: Zajimavy, pred nejaky casem jsem si teda na test accountu vsimnul, ze cena neni uplne "synchronizovana" s webem, moc jsem to ale nezkoumal a mel jsem za to, ze je to lag :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KEEPER: jediny co je na tom divny, ze to ma nejaky divny spojeni s order bookem s btc-e nebo jestli to ma vlastni? ale pochybuju, ze by tam bylo tolik lidi aby tam bylo takovy volume...
    kazdopadne cena je tam vzdycky trosicku jina o par centu a i spicky nedosahujou tolik co na btc-e tak tam asi nejsou takovy lamy aby davali market order :)
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    HOUMLES: Tak to je dobra zprava. Asi taky konecne vyzkousim :) Diky.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KEEPER: jo taky jsem toho cet hodne, ale vesmes jsou vsecky ty prispevky z listopadu/prosince 2013 kdyz to rozjizdeli...
    ja jsem zkousel vybirat zpatky a v pohode to prislo behem jednoho dne.. resp. na mt4 je to nabity behem vteriny, ale zpatky to trva tech 24h
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    HOUMLES: Zaregistroval jsem, ze si dost lidi stezuje na nemoznost vyberu z tech MT4 accountu. Resil jsi neco podobnyho nebo vsechno v pohode?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    ja jsem teda po krachnuti goxu presel na daytrading a vydelal jsem mnohem vic nez kdyby mela bota pustenyho rok ..
    sleduju 1M grafy kvuli momentu, ale analyzu a rozhodovani delam podle 5M a 15M.
    presel jsem na btc-e MT4 a pakou 1:3 kde jedu az na par vyjimek jenom shorty a jsem naprosto spokojenej. sice mi to sezere mnohem vic casu, alarmy na mobilu me budi i 2x a 3x v noci kdyz se neco deje, ale za ty prachy to stoji :)
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    GIOMIKY: Především přepnout z control points na všechny cenové pohyby. No a pak zkusit na jiném měnovém páru či v jiném období.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: Tak na tohohle robota pozor. Pri pace 1:500 tradovat 0.01 lotu pouze s minimalne 1000$ zustatkem. Pouziva zminovany hedging, u ktereho se muze stat, ze otevre 15 urovni hedge obchodu s magin req pres 750$.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    zdravim, koukali jste na strategy contest u dukascopy.com? je tam spousta profitabilnich strategii (teda aspon v ramci ty souteze), vsechny volne ke stazeni
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Tak basktest nevypada az tak uplne blbe.
    To me zajima, co v tom bude za hacek.

    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Dalsi cil pozehnani
    Blessing - FOREX - Investment Management
    http://www.jtatoday.com/blessing.html
    Co tak na to koukam, tak hedgovaci robot. Velke riziko, ze se hedge nepovede a bude velky drawdown.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    TRAVIX: Ale jo, myslenka je to pekna a fungovalo by to jako vino. Jenom bych ale musel mit spread 0, ECN a vps u brokera s pingem pod 1 ms. Na kazdy pad pokud libivolny z techto predpokladu selze, robot se stava neprofitabilnim. Na demu vypada o dost lepe, protoze se o dost priblizuje vyse uvedenym podminkam fungovani. Jako neni to spatna myslenka pockat si na nejaky vetsi pohyb a potom zbesile obchodovat ve jeho smeru. Ani bych se nedivil, kdyby presne tohle delali profesionalni lidi a roboti. Nekde se ty padu brat musi. Uprimne jsem si oba roboty poridil proto, abych se podival na ty strategie a jak funguji. Cela ta akce mela takovy edukativni nadech. Vybiral jsem hlavne roboty, u kterych vraci penize.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    GIOMIKY: Pokud by takový robot existoval, pochybuji, že by ho autor prodával, tím spíše za 99 dolarů.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    BORGDOG: Jeste edit, nez jsem stacil mdp vypnout, tak provedl obdobne ztratovy batch dalsich 5-ti obchodu. A autor me presvedcuje, abych to s robotem jeste zkusil. Priklanim se k nazoru, ze muze existovat robot pro specificke podminky, ale robot svateho gralu to jeste nejaky patek nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam