Ještě k tomu musím dodat, že Denis tablet u táty občas na hraní využije, taky mě jednou překvapil, když jsme si hráli s angličtinou a vysázel nějaké anglické slovíčko a znal ho z tabletu :)
takže to není tak, že by byl zoufalý, nikdy neochutnal a z dáli sledoval ty ostatní, kteří mají :)
Zná, ví a umí používat, ale na pokusy ''mami kup mi tablet'' jsme prostě zareagovala tak, že počítač doma k dispozici je a to je zatím dostatečné.
Pokud se to nedělá úplně hystericky, tak ten efekt co je mi ubíráno, to později do plna není daný.
U nás doma televize nikdy nebyla a nemám jí doteď, když k někomu přijdu na návštěvu a ten dotyčný je schopen mít puštěnou televizi a sedět u ní a se mnou si povídat, jsem v koncích.
Vůbec se nesoustředím na rozhovor, ale ta telka mě neustále odchytává a já čumim co se to tam jako děje, ty neskutečný demence, co jsou někteří lidé schopni z tohoto media na sebe nechat sypat :D
Pak se začnu smát a děkuji, že to pro mě není tak samozřejmé.
(čímž tady nechci rozvíjet diskusi o tom, že i telka se dá používat rozumně a že všichni co jí mají doma nejsou hloupý :) bylo to myšleno k tomu zvyku, nahrazování, samozřejmosti v životě, závislosti atd